Aylık 5.5 milyon kullanıcıya ulaşan Arabam.com'a "sıfır km" araç ilanları eklendi

Aylık 5.5 milyon kullanıcıya ulaşan Arabam.com'a

Türkiye'nin araç dikeyinde en büyük ilan sitelerinden Arabam.com geçtiğimiz yıl sonunda yaklaşık 4,2 milyon dolara iLab Ventures'a satılmıştı. Girişimin el değiştirmesiyle nasıl bir yol izliyeceği ise Arabam.com ile ilgili en çok merak edilenlerden biriydi.

Satış işleminin ardından ilk yeniliğini devreye alan Arabam.com'un ilk faaliyeti sıfır (0) km araç ilanlarını sistemine dahil etmek oldu. Ana sayfasında sıfır km araçlar için bir bölüm ayıran Arabam.com'da artık sedan, coupé ya da ticari gibi altı farklı kasa tipinde sıfır km araç listelenebiliyor. Sıfır km showroom'da onlarca farklı modelin piyasa fiyatını ve özelliklerini görmenizi sağlayan sayfada illere göre yetkili bayi araması da yapılabiliyor.

Sıfır km araç almayı düşünenler için bir rehber niteliğindeki sayfada, araç karşılaştırma özelliği düşündüğünüz farklı sıfır km araçları birlikte değerlendirmeniz için oldukça kullanışlı bir araç olarak sunuluyor. Arabam.com bununla birlikte size incelediğiniz araçla ilgili ikinci el ilanlarını da öneriyor.

Halihazırda ciddi bir kullanıcı kitlesine ulaşan Arabam.com'un yeniliği, ince eleyip sık dokuyan araç sahiplerini de memnun edebilir. Arabam.com'un bizimle paylaştığı güncel verilere göre sitenin aylık ortalama kullanıcı sayısı 5.5 milyon ve Arabam.com'da bugün aktif 80 bin 517 ilan bulunuyor.

Arabam.com'un iLab satın almasından sonra nasıl bir genel strateji izleyeceğiyle ilgili bir açıklama için henüz erken olduğunu düşünüyor. Öğrendiklerimizi sizinle paylaşmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.