UberEats, ABD'de Uber'den bağımsız uygulama olarak yayınlandı

UberEats, ABD'de Uber'den bağımsız uygulama olarak yayınlandı

Şoförlü özel araç çağırma uygulaması Uber, yemek sipariş alanındaki hizmeti UberEats'i bağımsız bir uygulama olarak ABD pazarına açtı.

UberEats, ilk olarak Barcelona'da ardından NewYork ve Chicago'da hizmet vermeye başlamıştı. Ancak şimdiye dek Uber uygulamasının içinden yemek siparişi verilebiliyordu. Aynı uygulama içinde iki farklı hizmet sunmanın pek de mantıklı olmadığını gören Uber, beklendiği üzere bağımsız bir UberEats uygulaması yayınladı.

ubereatsUberEATS uygulaması şimdilik ABD'nin Chicago, Houston, L.A. ve San Francisco şehirlerinde kullanılabiliyor ancak önümüzdeki hafta Newyork'a ve akabinde diğer şehirlere de açılması bekleniyor.

Bazı restoranlardan tam menü seçeneği ile sipariş alan UberEats, yine bazı yerler için hızlı sipariş seçeneği de sunuyor. Uygulamayı App Store ve Google Play uygulama mağazalarından indirmek mümkün.

Hatırlatmak gerekirse Uber, bağımsız UberEats uygulamasını ilk olarak Toronto'da açmış ve 'yemek' kategorisinde 4. sıraya yükselmişti. UberEats'in pazarda ne kadar tutunacağı ise muallak. Zira bu dikeyde çeşitli uygulamalar olmakla beraber Uber'in Hindistan'daki rakibi Ola Cabs, yiyecek ve market ürünü teslimatını kısa süre önce sonlandırma kararı almıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.