Apple, 21 Mart etkinliği için davetleri basına gönderdi

Apple, 21 Mart etkinliği için davetleri basına gönderdi

Geçtiğimiz ayın sonunda da sizlerle paylaştığımız haberde Apple'ın yeni iPhone ve iPad modellerini 21 Mart'ta tanıtabileceğini aktarmıştık. Bugün ise Apple, merakla beklenen etkinliği için davetleri basın ile paylaştı ve 21 Mart 2016 tarihini doğruladı.

Başlığında "Let us loop you in." yazılı olan davet, basın mensuplarını Cupertino'da gerçekleştirilen bu özel etkinliğe davet ediyor. iPhone SE adı verilen 4 inçlik modelini tanıtması bekleniyor. Bu modelin işlemci açısından iyi bir performans sunması bekleniyor. Etkinlikte karşımıza çıkabilecek bir diğer model ise iPad Pro Mini ya da iPad Air 3 olacak.

Apple'ın etkinlikte Apple Watch 2'yi tanıtma ihtimali küçük de olsa bulunuyor. Her ne kadar geliştiriciler ve kullanıcılar Apple Watch'u daha yeni yeni alışıyor olsalar da, Apple'ın bu alana yaptığı yatırım ve Watch'un piyasaya sürülecek yeni bir donanımı Apple için olumlu sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Apple'ın yaptığı bu etkinliğin ertesi günü, yani 22 Mart'ta FBI duruşmasının olması da haber niteliği taşıyor. Apple önceki gün duyuracaklarıyla hisselerini muhtemelen yukarıya taşıyacakken, ertesi günü gelebilecek olası bir olumsuz karardan şirketin ve hissedarların minumum zararla sıyrılmasını istiyor gibi gözüküyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.