Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu'ndan açılış konuşmasında 'Turkcell ürünleri' vurgusu

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu'ndan açılış konuşmasında 'Turkcell ürünleri' vurgusu

Turkcell'in bu yıl sekizincisini düzenlediği Turkcell Teknoloji Zirvesi 2016; şirketin Genel Müdürü Kaan Terzioğlu'nun konuşmasıyla başladı. Terzioğlu'nun 'Gerçek Bağlantı' başlığını taşıyan ve yaklaşık olarak 1 saat süren konuşmasındaki satır başlarına geçmeden önce biraz organizasyon hakkında da sizleri bilgilendirmek istiyoruz.

Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Turkcell Teknoloji Zirvesi 2016, 100'ün üzerinde konuşmacısı ve 7 bini aşan katılımcısıyla bu sene de ülkemiz teknoloji dünyasında adından fazlasıyla söz ettiriyor. Etkinlik alanındaki ilk gözlemlerimize dayanarak Turkcell Teknoloji Zirvesi 2016'nın da başarılı ve kalabalık bir organizasyon olduğunu/olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Sahneye ilk olarak görkemli bir ses ve ışık şovunun hemen ardından Turkcell CTO'su İlker Kuruöz çıkarken, Turkcell Teknoloji Zirvesi hakkında bazı bilgiler vererek etkinliğin de açılışını yaptı. Etkinliğin geçmişten bugüne değişimine değinen Kuruöz, toplamda 750 fikir önderi ve 33 bin katılımcıyı ağırladıklarını söyledi. Kuruöz'ün ardından sahneye BTK Başkanı Ömer Fatih Sayan çıkarak kısa bir konuşma yaptı.

Ve gelelim Kaan Terzioğlu'nun konuşmasına. Ülkemizde telekomünikasyon sektörünün son yıllarda maruz kaldığı 'sıradanlaşıyorlar' ya da 'üretmiyorlar' gibi eleştirilere katılmadığını ifade ederek sözlerine başlayan Kaan Terzioğlu, bu doğrultuda Turkcell'in yaptıklarından ve vizyonundan bahsederek konuşmasını şekillendirdi.

Yalnızca bir altyapı sağlayıcısı olmadıklarının altını çizen Terzioğlu, aynı zamanda bir deneyim sağlayıcısı olduklarından bahsetti. Kaan Terzioğlu'nun bu noktada öne çıkardığı üç kavram ise ürün, müşteri deneyimi ve hizmet oldu.

kaan-terzioglu-turkcell-teknoloji-zirvesi-2

6.5 milyon kullanıcıya ulaşan Turkcell BiP!'e müşteri hizmetleri özelliği eklendi

Konuşmasında bazı rakamlara da yer veren Turkcell Genel Müdürü, yukarıda vurgu yaptığı ürünlere değindi ve Goller Cepte'nin 1.9 milyon, Turkcell Müzik'in 5.5 milyon, Akıllı Depo'nun 2.5 milyon ve Turkcell BiP!'in de 6.5 milyon indirilmeye ulaştığını açıkladı. Terzioğlu'nun paylaştığına göre Turkcell TV+'ın kullanıcı sayısı da 650 bin civarındaymış.

Terzioğlu Turkcell BiP!'in 1 sene olmadan bu denli büyük bir kitleye ulaşmasından çok memnun olduklarını aktarırken platformla ilgili önemli yenilikleri de paylaştı. Turkcell BiP!'e kurumsal müşteri hizmetleri özelliğinin eklendiğini açıklayan Terzioğlu, ayrıca yakın gelecekte halk arasında cep telefonu numarasına para transferinin oldukça yaygınlaşabileceğini de paylaştı.

Bu arada Turkcell BiP! kullanıcılarının yalnızca Turkcell değil, çok sayıda şirketin müşteri hizmetlerine ulaşabilecekleri bilgisini de paylaşmış olalım. Ayrıca Kaan Terzioğlu'nun WhatsApp konusundaki sözleriyse şöyleydi: "WhatsApp SMS'i bedava olduğu için değil, SMS'ten daha güzel bir tecrübe sunduğu için yendi. Biz de WhatsApp'tan daha iyi bir deneyim sunmaya çalışarak WhatsApp'ı yenebileceğimizi düşünüyoruz."

Kaan Terzioğlu konuşmasının devamında ise değişen dünyadaki yönetim modelleri, yeni iş analitiği çözümleri, 4.5G ve Turkcell'in kullanıcılarına sunduğu teknolojik cihazlardan bahsetti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.