TV odaklı sosyal ağ N'oluyo ilk yatırımını aldı

TV odaklı sosyal ağ N'oluyo ilk yatırımını aldı

Türkiye'nin en iddialı TV odaklı sosyal ağlarından N'oluyo'nun yapımcısı Ekran İşleri ilk yatırım turunu kapattı. Yiğit Şardan ve Linkedin’in eski Türkiye Bölge Yöneticisi Ali Rıza Babaoğlan’ın katılımı ile gerçekleşen turda Ekran İşleri'ne 300 bin dolarlık yatırım yapıldı.

.TV için bir sosyal ağ ya da kurucu ortağı Eren Alphan‘ın belirttiği gibi kullanıcıyı izlediği ile etkileşime geçiren, TV odaklı bir içerik platformu olan N'oluyo 2014 yılı Temmuz ayında public beta yayınına başladı ve geçtiğimiz Ağustos ayında Apple’ın yeni programlama dili Swift ie geliştirilen iOS uygulamasını yayınladı. İlk iki ayında 50 bin üyeye ulaşan N’oluyo uygulamasının kendi verilerine göre aylık aktif kullanıcı sayısı 30 bindi geçtiğimiz Ekim ayında.

N'oluyo.tv ile birlikte bugün 70 bin üyeye ulaştığını paylaşan N’oluyo platformu,  kapsamlı bir TV rehberinden 15 binden fazla program için hatırlatma servisine, en yeni TV haberlerinden eğlenceli oyunlara kadar farklı içerikleri kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Yeni yatırımın N'oluyo uygulamasının gelişimine ivme kazandırması planlanıyor.

N'oluyo interaktif platformuyla kullanıcıların izleme alışkanlıklarından yapımcıları ilgilendiren farklı veriler sunmasıyla dikkat çekiyor. Aşağıda bunun bir örneğini de görebilirsiniz.

noluyo

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.