EvdekiBakicim.com, bebek ve çocuk bakım dikeyine giriş yaptı

EvdekiBakicim.com, bebek ve çocuk bakım dikeyine giriş yaptı

2015 sonunda tanıtımını yaptığımız yerli girişimlerden EvdekiBakicim.com, yeni hizmetiyle bebek ve çocuk bakım dikeyine giriş yapıyor.

Hatırlayacağınız üzere EvdekiBakicim.com, ilk olarak yaşlı bakım hizmetiyle kapılarını açmış, bebek bakımına da el atacağını paylaşmıştı. Girişimin kurucularından Miraç Bal (diğeri Ogün Köprülü), 'Eksiklerimizi görüp bebek bakımı tarafına başladık.' diyor bu konuda daha hassas bir çalışma yaptıklarını ekliyor.

Aldığımız bilgiye göre 1 aydır bebek bakımı alanına giriş yapılmış ve mevcut bakıcılar 5 aşamalı değerlendirme sürecinin ardından sisteme dahil edilmiş. Her yaş aralığındaki bebek ve çocuk için farklı bir test uyguladıklarını söyleyen Miraç Bal, testi başarılıyla geçen adaylara kısa eğitim verdiklerini de ifade ediyor.

evdeki_bakicim

Bakıcı sayısı 2 katına çıktı

Bebek bakımına girişle beraber son iki ayda aylık müşteri sayısını yüzde 75 artıran Evdeki Bakıcım, bakıcı sayısını da 2 katına çıkarmış. Bu büyüme oranlarının yolun başındaki bir girişim için ne kadar başarı ifade ettiği elbette tartışılabilir. Ancak ortada sağlam adımlarla ilerleyen bir girişim olduğunu söylersem sanırım yanılmam.

Diğer yandan bu hizmeti sunan benzer girişimler olduğunu ve iş yapış süreçlerinin değişebileceğini de göz önününde bulundurmakta fayda var. Özellikle bu konusunda tecrübesi olan okuyucularımızın konuyla ilgili yorumlarını bekliyoruz.

EvdekiBakicim.com'u denemek isteyen okuyucularımıza Mart ayı boyunca yüzde 10 indirim hediye edildiğini paylaşmış olayım. Talep oluşturulduktan sonra çağrı merkezi iletişiminde 'Webrazzi aracılığıyla ulaştık' demeniz yeterli olacaktır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.