Turkcell BİP 187 ülkede 6 milyon indirilme sayısını geçti

Turkcell BİP 187 ülkede 6 milyon indirilme sayısını geçti

bip-6mBİP, Turkcell'in son dönemde ürettiği en başarılı ürün olma yolunda ilerliyor. Anlık mesajlaşma uygulamasıyla güncel verileri paylaşan Turkcell, BİP'in bugüne kadar 187 ülkede 6 milyon indirilme sayısını geçtiğini açıkladı. Bu, Turkcell tarafından geliştirilen bir uygulama için yeni bir rekor olarak kayıtlara geçti.

Kıyas için Turkcell geçtiğimiz Kasım ayında uygulamanın 2.6 milyon indirilme sayısını geçtiğini açıklamıştı. Üç aylık bir süre için oldukça hızlı sayılabilecek bu büyümede BİP'in operatör bağımsız bir mesajlaşma uygulaması ve ana akım mesajlaşma uygulamalarına ait birçok yeniliği çok kısa sürede adapte etmesi var.

Sesli ve görüntülü arama, kaybolan mesajlar, özel sticker'lar ve hatta Facebook'un Messenger'a entegre etmeyi planladığı belirtilen SMS gönderme özelliği BİP'te mevcut.

Turkcell BİP'i yaklaşık bir yıldır tam güç itiyor. Uygulamanın başarısında dikkat çekici pazarlama kampanyalarının da payı olduğu ortada. BİP, kazandığı milyonlarca kullanıcının bağlılığını kazanabilirse, Turkcell içinde uzun vadede oldukça değerli bir varlığa dönüşebilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.