Dünyanın en büyük fintech etkinliklerinden Money 20/20 ilk kez Avrupa'da düzenleniyor

Dünyanın en büyük fintech etkinliklerinden Money 20/20 ilk kez Avrupa'da düzenleniyor

Finansal servisler alanına ilgi duyan herkes için oldukça iyi bir haber: Dünyanın en büyük fintech etkinliği olarak tanınan Money 20/20 bu yıl ilk kez Avrupa'da düzenleniyor. Bugüne kadar Las Vegas'ta düzenlenen etkinliğin Avrupa ayağı Money 20/20 Europe 4-7 Nisan tarihleri arasında Kopenhag'da ziyaretçilerini ağırlayacak.

Money 20/20'nin Avrupa'ya gelmesi, İstanbul'dan Las Vegas'taki etkinliğe katılmak için yaklaşık 17 saat uçuş ve jetlag'e maruz kalmayı bir zorunluluk olmaktan çıkarıyor. Bundan daha önemli olansa, Money 20/20'nin kapsamının Avrupa fintech ekosistemi odaklı olarak genişlemesi.

Ajandası bugün açıklanan Money 20/20 Europe'un gündemi ticaret, mobil ödemeler, dijital doğanlar, banka devrim, sınır ötesi devrim, risk, güvenlik ve dolandırıcılık ve biyometrik gibi 17 farklı temayı kapsıyor. Google'ın gelişmekte olan platformlardan sorumlu Başkan Yardımcısı Spencer Spinnell, Samsung Pay'den Dr. Injong Rhee, Sequoia Capital YK Başkanı Sir Michael Moritz ve Western Union CEO'su Hikmet Ersek ilk göze çarpan konuşmacılar arasında. Bununla birlikte Adyen, TransferWise ve Klarna gibi Avrupa merkezli tanınmış çok sayıda girişimin kurucuları yine Money 20/20 Europe'ta deneyimlerini katılımcılara aktarıyor olacaklar.

Money 20/20 Europe, finanasal servisler alanında gündemi takip etmek, sektörün geleceği hakkında fikir sahibi olmak ve elbette uluslararası network yapmak isteyenler için en iyi adreslerden biri olacak gibi görünüyor. Etkinlikle ilgili daha fazla bilgi için bağlantıyı takip edebilirsiniz.

Etkinlik öncesinde, iyzico Kurucu Ortağı ve CEO’su Barbaros Özbugutu'nun Money 20/20 2015 ile ilgili Webrazzi için kaleme aldığı izlenimlerini de görebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.