Morhipo 2015'i yüzde 70 büyümeyle kapattığını açıkladı

Morhipo 2015'i yüzde 70 büyümeyle kapattığını açıkladı

2015 yılında online alışveriş kanallarına belirgin bir ağırlık vermeye başlayan Boyner Grup, bu çabalarının meyvesini topluyor gibi görünüyor. Grup, geçtiğimiz yıl Nisan ayında 150 milyon dolar yatırım yaptığı Morhipo'nun 2015 yılında yüzde 70 büyüdüğünü açıkladı. Bunda en önemli faktörün Boyner'in Morhipo ile izlediği all line mağazacılık stratejisi olduğu belirtiliyor.

Morhipo ilk kez 2014 yılında uygulamaya başladığı all line alışveriş ile, geçtiğimiz yıl e-ticarette yükselişini sürdüren çok kanallı perakende avantajını müşterilerine sunuyor. Müşterilerin Morhipo.com’dan aldıkları ürünleri, Boyner veya YKM’nin Türkiye genelinde 88 farklı noktada bulunan mağazalarına iade etmesi sağlanıyor. Buna ek olarak, Grup geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği Tıkla Gel hizmetiyle online satın alınan ürünlerin Boyner Grup fiziksel mağazalarından doğrudan teslim almalarını sağlamaya başlamıştı.

Morhipo.com Genel Müdürü Şule Kuban Arditti, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde var olan Boyner veya YKM mağazalarının geniş ağını da müşterilerinin hizmetine sunarak online alışveriş dünyasında ilkleri çok uzun zamandır uyguladıklarını vurguluyor. Yüzde 70 büyüme oranında geçtiğimiz yıl devreye alınan kapıda ödeme ve Tıkla Gel hizmetlerinin etkili olduğu da notları arasında.

Morhipo, Europe500 raporunda Avrupa'nın en hızlı büyüyen e-ticaret sitesi olarak yer almıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.