Vivense, Ankara'daki ilk fiziksel mağazasını açtı

Vivense, Ankara'daki ilk fiziksel mağazasını açtı

Türkiye'de ev mobilyası denince akla gelen e-ticaret sitelerinden biri olan Vivense.com fiziksel mağaza açılımını genişletiyor. İlk fiziksel mağazasını İstanbul'da açan girişim bu kez Ankaralılarla buluştu.

Kısa bir özet geçmek gerekirse 2013 yılında tanıdık melek yatırımcıların katılımıyla kurulan Vivense, kısa süre sonra Aslanoba Capital ve iki yabancı yatırımcıyı da arkasına almış ve kendi dikeyinde belli bir ivme yakalamıştı.

Aldığımız bilgilere göre Vivense, şu anda çoğu İnegöl’de olmak üzere yaklaşık 200 mobilya üreticisiyle işbirliği yapıyor ve 28 Ocak’taki açılışta özel bir mobilya koleksiyonunun tanıtımını da yapmış.

Kemal-Erol-Vivense

Açılışta yaptığı konuşmada Vivense'yi sadece bir e-ticaret sitesi olarak değil, bir mobilya markası olarak konumlandırmak istediklerini söyleyen Vivense.com’un Kurucusu Kemal Erol, önemli rakamlar da paylaşıyor;

"Hızlı fakat ayağı yere basan bir büyüme sergiliyoruz. 2015 yılını yıl 20 milyon TL ciroyla kapattık. 2016 yılında ise 40 milyon TL ciroya ulaşacağız. Hedefimiz bu yıl sonuna dek Vivense mobilyalarıyla 100 bin evde yer almak. Yakın gelecekte Türkiye’nin farklı bölgelerinde fiziksel mağazalar açarak müşterilerimize doğrudan ulaşmayı hedefliyoruz."

Vizera ilk kez bir mobilya markasıyla kullanılıyor

Ankara Eskişehir Yolu üzerinde Söğütözü’nde yer alan Vivense mağazasının önemli özelliklerinden biri de özel görüntü maskeleme teknolojisi geliştiren Vizera ile çalışıyor olması. Bilmeyenler için paylaşmak gerekirse, Vizera bir mobilya üzerinde kumaş, doku, mobilya kombinasyonunu doğal ölçeklerde görmeyi sağlayan bir teknoloji ve bu da aynı mobilya üzerinde farklı seçenekleri gerçekçi bir biçimde sergilemek anlamına geliyor.

Vivense'nin yeni mağazasında iç mimarlarından ücretsiz danışmanlık sunarak farklılaşmak istediğini de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.