Angry Birds filminin yeni fragmanı yayımlandı

Angry Birds filminin yeni fragmanı yayımlandı

Yapılacağı üç yıl önce duyurulan Angry Birds filminin ilk fragmanı geçtiğimiz aylarda yayımlanmıştı. Dünya çapında yediden yetmişe çok geniş bir kullanıcı kesimini peşinden sürükleyen Angry Birds oyunu, beyaz perde versiyonuyla da şimdiden heyecan yaratmış durumda. Filmin yeni fragmanı, Angry Birds'ün vizyona girmesini sabırsızlıkla bekleyen hayranlarının heyecanını bir kat daha artıracak gibi görünüyor.

Mayıs ayında vizyona girmesi beklenen "Angry Birds Movie"nin yeni resmi fragmanından anlaşıldığına göre, filmin hikayesiyle oyun senaryosu önemli oranda bağlantılı. Rengarenk kuşlarla dolu, huzurlu ve mutlu bir adada her şey yolundayken, bir gün yeşil domuzcuklar gelir ve olaylar gelişir. Her yaştan izleyici için eğlenceli bir seyir vadeden film, görsel kalitesiyle de beklentileri fazlasıyla karşılayacak gibi görünüyor.

Dünyada ve ülkemizde izleyiciyle buluşması, oyunun karşılanma yoğunluğu kadar yüksek olur mu bilemeyiz fakat yayımlanan bu ayrıntılı fragman, film hakkında epeyce fikir veriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.