Microsoft'un iOS için geliştirdiği klavye uygulamasının ilk görüntüleri ortaya çıktı

Microsoft'un iOS için geliştirdiği klavye uygulamasının ilk görüntüleri ortaya çıktı

Microsoft'un Windows Phone tabanlı akıllı telefonlarında kullandığı klavye uygulaması Word Flow'u iOS platformuna getirmeye hazırlandığını sizlere aktarmıştık. Uygulamanın test aşamasında alınan ilk ekran görüntüleri de ortaya çıktı.

Word Flow'un iOS versiyonunun şu an için şirket içi testlerde olduğunu belirtelim, önümüzdeki haftalarda da bu testler dışarıdaki kullanıcı kitlelerine açılacak ve önümüzdeki aylarda da uygulama App Store'daki yerini almış olacak. Microsoft'un The Verge'e aktardığı bilgiye göre Word Flow'un iOS versiyonu özel olarak ''tek el'' modu ile birlikte gelecek, bu özellik sayesinde kullanıcılar sadece tek ellerini kullanarak çok daha rahat mesaj yazabilecekler.

ios-microsoft-word-flow-iphone-

Tek elle yazma modu iOS versiyonunda her iki el için de geçerli olacak ve kullanıcılar yolda yürürken veya diğer durumlarda tek ellerini kullanarak hızlı mesajlar yazabilecekler. Word Flow'un iOS versiyonunda da kelime önerisi, emojiler ve Windows Phone kullanıcılarının yakından bildiği swipe letters özelliği bulunacak. iOS versiyonun birkaç ay içerisinde yayınlanması beklenen uygulamanın Android versiyonu ise yıl sonunda yayınlanması bekleniyor.

Görsel Kaynak: The Verge

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.