500 Startups, Venture Capital Unlocked etkinliğine Türk yatırımcıların da katılımını bekliyor

500 Startups, Venture Capital Unlocked etkinliğine Türk yatırımcıların da katılımını bekliyor

Türkiye için 15 milyon dolar fon ayıran 500 Startups, Stanford Üniversitesi ortaklığıyla düzenlenecek olan 'Venture Capital Unlocked: Secrets of Silicon Valley Investing' eğitim programına Türkiye'den de yatırımcıların katılımını bekliyor.

8-19 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek program kapsamında Stanford akademisyenleri ve 500 Startups'ın kurucularından Dave McClure gibi önemli isimler eğitim verecek. Melek yatırımcılık ve girişim sermayesi yatırımcılığı konusunda eğitimlere Türkiye'den 5 kişilik bir kontenjan ayrılmış durumda ve programın katılım ücreti 24 bin dolar.

İki haftalık kapsamlı bir program

Kendini erken aşama risk sermayesi fonu ve girişim hızlandırma programı olarak konumlandıran 500 Startups, katılımcılara Google Ventures ve Andreessen Horowitz'i ziyaret etme, 500 Startups Preview ve Demo Day'e katılma fırsatı da sunacak. Program kapsamında yatırımcılar gerçek zamanlı vaka analizleri üzerinde de çalışabilecek.

Program hakkında bilgiye 500.vc adresinden ulaşabileceğinizi, başvuru formunun en altında yer alan "Eğitim programımızı nereden duydunuz?" kısmına "Webrazzi" yazmanız durumunda başvurularınızın öncelikli olarak değerlendirileceğini de paylaşalım.

500 Startups Türkiye ekibi genişleyecek

500 Startups Türkiye yatırım ortaklarından Erhan Erdoğan, önümüzdeki aylarda yatırım planlarını resmiyete kavuşturmayı hedeflediklerini ve 500 Startups Türkiye ekibini genişletmek istediklerini de ayrıca bizimle paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.