Nike Türkiye'de e-ticaret açılımını Arda Turan sürpriziyle yaptı

Nike Türkiye'de e-ticaret açılımını Arda Turan sürpriziyle yaptı

Sezon başında Barcelona'ya transfer olan ve dün Espanyol karşısında ilk maçına çıkan Arda Turan için büyük gündü. Milli futbolcunun heyecanını paylaşan milyonlarca spor severin heyecanla beklediği özel günü Türkiye'de e-ticaret kanalını açmak için seçen Nike, Arda Turan'a özel bir konseptle online alışveriş için düğmeye bastı.

Türkiye açılımıyla dünya üzerinde online satış ağını 28 ülkeye çıkaran Nike'ın Arda Turan ile başlayan konsept ürünleri Barcelona forması, Arda'nın Milli Takım ve antrenman formaları gibi ürünleri içeriyor. Müşterileri Nike Magista kramponunu, NikeID servisi ile diledikleri şekilde tasarlayıp, kişiselleştirebiliyorlar.

nike arda

NikeID servisi Nike online mağazasını geleneksel mağazalarından ayıran en önemli özelliklerden biri. Zira servisi kullanarak seçtiğiniz bir spor ayakkabı modelinin, dokusundan rengine farklı özelliklerini değiştirebiliyor, istediğiniz şekilde tasarlayabiliyorsunuz. Nike'ın tüm sezon ürünleri store.nike.com/tr adresi üzerinden satın alınabiliyor.

nike.com id

Nike, dün geceki heyecanlı maçın perde arkasını Nike Football Snapchat hesabından da yayınlayarak akşamın heyecanına ortak oldu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.