Otellerde emoji ile oda servisi çağırmak artık mümkün

Otellerde emoji ile oda servisi çağırmak artık mümkün

emoji-oda-servisi

Bünyesinde 100'den fazla otel bulunduran oteller zinciri Aloft, daha önce New York'da denediği emoji ile odaya servis hizmetini Liverpool ve Londra'daki otellerine de taşıdı.

Text it, Get it adını alan servisle birlikte kullanıcılar telefonla arayıp menüden sipariş vermek yerine, sadece ilgili menüden istediği ürünle ilgili emojileri oda numaralarıyla birlikte mesaj atarak odaya servis isteyebiliyorlar. Hemen aşağıda görebileceğiniz menüzde ise İngiltere'deki otellerin emojili oda servisi menüleri bulunuyor. Otelde konaklayan konuklar ilgili emojileri  ve oda numaralarını gönderdikten sonra ürün bedelleri de hesaplarına ekleniyor. Emojiler ile otel dilerseniz su, meyve, abur cubur, temizlik malzemesi hatta telefon şarjını bile odanıza temin edebiliyor.

xl_EmojiHotelUK-650-80

Hizmet sektörünün en önemli kollarından birisi de turizm ve otelcilik, oteller her geçen gün sosyal medyada daha aktif oluyorken dijitalleşmeye de ciddi önem veriyorlar. Emoji ile odaya sipariş gibi yenilikler ise ufak olmasına rağmen otellerin dijital trendleri yakından takip ettiğinin birer göstergesi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.