Domino's Pizza, Apple Watch üstünden sipariş almaya başladı

Domino's Pizza, Apple Watch üstünden sipariş almaya başladı

Özellikle dijital alanda yenilikçi yaklaşımıyla adını sıkça duyduğumuz pizza restoranları zinciri Domino's Pizza, yaptığı son yenilikle birlikte Apple'ın akıllı saati Watch üzerinden tek dokunuşla pizza siparişi verebilmenizi sağlıyor.

Domino's Pizza geçtiğimiz ay tanıttığı kolay sipariş butonundan sonra şimdi de Apple Watch uygulaması üstünden aynı özelliği devreye aldı. Domino's Pizza, güncellediği Watch uygulamasında bu özelliği ekledi ve artık akıllı saat üzerinden de sipariş almaya başlayacak. Özellik ilk olarak Domino's Pizza USA adlı uygulama aracılığıyla ABD'deki Domino's Pizza restoranlarında kullanılacak.

Domino's Pizza'nın kolay sipariş özelliğini Apple Watch aracılığıyla kullanmak isteyen kişiler öncelikle kolay siparişe kendine özel bir menü hazırlamak ve kaydetmek zorunda. Kullanıcılar bir kez bu kayıt işlemini yapmasının ardından buton artık o siparişi otomatik olarak vermeye her zaman hazır oluyor. Bildiğiniz gibi online yemek siparişi konusunda önceki siparişleri tekrar verme özelliği önemli bir hareket. Kullanıcı açısından kolaylık yaratan bu özellik, restoranlar açısından da müşteri sadakati yaratıyor.

Domino's Pizza'nın Apple Watch'daki tek özelliği elbette kolay sipariş verme butonu değil. Bu özelliğin yanında Watch uygulamasını siparişinizin takibi için de kullanılabiliyor. Böylece kullanıcılar pizzalarının hangi aşamada olduğunu da canlı olarak takip edebiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.