International Coupons'un Türkiye markası IndirimKodlarim.com 2016'ya hızlı girmek istiyor

International Coupons'un Türkiye markası IndirimKodlarim.com 2016'ya hızlı girmek istiyor

Polonya merkezli internationalcoupons.com, Türkiye'deki markası indirimkodlarim.com ile sektörün gelişimine paralel bir büyüme gösteriyor. Kasım ayında önemli bir yatırım alan şirket, 2016 yılını Türkiye'de de daha hızlı geçirmeyi hedefliyor.

Kısaca bahsedecek olursak, Szymon Dobosz'un kurucusu olduğunu International Coupons şirketi, Krakov'dan dünyanın 26 ülkesine açılan bir kupon yayıncısı. Türkiye'de 2013 yılından bu yana indirimkodlarim.com ile faaliyet gösteriyor ve pazar payını daha da büyütmek istiyor.

Innovation Nest'ten 5,4 milyon yatırım alan International Coupons, 2016 yılına daha hızlı bir giriş yapıyor ve indirimkodlarim.com da bu hedefler içinde önemli bir yer turuyor. Zira kupon kodu pazarı Türkiye'de 2011 yılından bu yana gözle görülür bir büyüme kaydediyor. (bkz: google trends)

indirim-kuponlarim

Aldığımız bilgilere göre Hakan Koçyiğit'in yönetimindeki indirimkodlarim.com, hali hazırda 80 bin kayıtlı aktif kullanıcıya sahip. Avrupa pazarındaki deneyimleri sayesinde Türkiye pazarında istikrarlı büyüme gösteren girişim, 2014 yılında 5700 kupon yayınlarken, 2015 yılında bu sayısı 11,200'e yükseltmiş. Dünya genelinde ise Türkiye'den daha düşük bir büyüme oranı göze çarpıyor (62700 / 102500).

Yeni arayüzde markaları takip etmek mümkün

İndirimkodlarim.com, kendini kupon arama motoru olarak konumlandırıyor ve yeni yüzüyle önemli özellikler sunuyor. Kullanıcılar artık istedikleri mağazayı takibe alıp, istedikleri indirim kuponu daha sonra kullanmak için favorilerine ekleyebiliyor. Kayıtlı kullanıcılar dış yayına kapalı, yani özel indirim kuponlarına da erişim sağlayabiliyor.

2012 yılındaki hareketlilik geri mi dönüyor?

2012 yılında kupon sektöründe rekabetin arttığına dair bir araştırmamızı hatırlayanlar olacaktır. Ancak son yıllarda kupon sitelerinden çok fazla geri dönüş alamamış ve bu konuya fazla değinmemiştik. Görünen o ki 2016 yılı da hareketli geçme potansiyeline sahip ve biz de bu dikeyden daha fazla haberdar olacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.