Steve Jobs Olmak kitabı Türkçe'de [10 Kitap Hediye]

Steve Jobs Olmak kitabı Türkçe'de [10 Kitap Hediye]

Steve Jobs'ın hakkında yazılmış son dönemin en dikkat çekici kitabı 'Becoming Steve Jobs' artık Türkçe olarak yayında. Newyork Times'ın en çok satanlar listesine giren eser, Timaş Yayınları tarafından Steve Jobs Olmak adıyla Türkçe'ye kazandırıldı.

Rrent Schender ve Rick Tetzeli tarafından yazılan eser, 'Apple'ın Onayladığı Tek Biyografi' özelliğini taşıyor. Jobs'ın kişiliğini ve vizyonerliğini farklı bir dille masaya yatırıyor; 'Kendini bilmez bir küstahın vizyoner bir lidere dönüşümü'nü anlatıyor.

Jobs'ın karakter özelliklerini, yaptığı/yapmak istediği sıradışı işleri anlatan kitap, bu çok bilinen başarı hikayesini bir büyüme hikayesi olarak ele alıyor. Kitapta Jobs'ın bazı fotoğraflarına da yer veriliyor.

Kitabın açılış cümlesi;

1979'un soğuk bir Aralık akşamında, Steve Jobs, San Francisco'nun kuzeyindeki Marin Cauntry'de bulunan Tamalpais Dağı'nın sırtına konuşlandırılmış bir dinlenme ve konferans merkezi olan Allah'ın Bahçesi adlı mekanın otoparkına arabasını çekti...

Steve Jobs'ın çok yakınındaki isimlerin görüşlerine (Tim Cook, Jony Ive, Eddy Cue vs.) yer veren kitapta bizzat Steve Jobs ile yapılmış yüzlerce saatlik 'kayıt dışı' sohbetlere de yer veriliyor. Jobs'ın ailesi ve eşinin birebir katkı sağlamış olması da bu eseri diğerlerinden ayırıyor.

480 sayfalık Steve Jobs Olmak, 3 yıllık bir araştırma ve çalışmanın eseri. Ama sizin bu kitaba sahip olmak için tek yapmanız gereken bu yazıya yorum yapan ilk 10 kişiden biri olmak. ;)

*E-posta adresinizi doğru yazdığınızdan emin olun.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.