Türkiye'de 150'den fazla müşteriye ulaşan Pipedrive, NOAH sahnesinde 743 bin euro yatırım aldı

Türkiye'de 150'den fazla müşteriye ulaşan Pipedrive, NOAH sahnesinde 743 bin euro yatırım aldı

12-13 Kasım tarihlerinden Londra'da düzenlenen NOAH konferansı bugün başladı. İlk gün ana sahnedeki girişimlerden biri olan Estonya- ABD merkezli Pipedrive, NOAH danışmanlarından 743 bin euro yatırım aldı ve anlaşmayı sahnede imzalayarak ilginç bir duyuruya da imza attı.

Konferans'ın B2B modelinde çalışan en gözde girişimleri arasında sıralanan Pipedrive, hızlı büyümek isteyen şirketlere satış CRM hizmeti veriyor. 2010 yılında kurulan Pipedrive bugüne 100'den fazla ülkede, 10 binden fazla ücretli müşteriye ulaşıyor. Avrupa'dan çıkıp hızla küreselleşen girişimlerden biri olmasıyla dikkat çeken Pipedrive'ın Türkiye'de 150'den fazla şirketle çalıştığı belirtiliyor.

Postmates, Fortumo, Blippar ve Falcon Social gibi yenilikçi şirketler ve birçok KOBİ girişimin müşterileri arasında. Bugüne kadar beş turda 13.4 milyon dolar yatırım alan Pipedrive'ın son yatırımla birlikte toplam yatırım miktarı 14.2 milyon doları geçti.

pipedrive

Pipedrive'ın başarısında, küçük ve orta ölçekli işletmeler için CRM operasyonlarını olabildiğince basitleştirmesi önemli bir faktör. Pipedrive arayüzünü kullanan bir şirket, kontrol panelinde hazırlanmakta olan, üzerinde çalışılan ve yapılan anlaşmaları ayrı ayrı görüyor. Böylelikle şirketler ulaşmak istedikleri hedef ve bulundukları nokta arasındaki yolu daha net çizebiliyorlar. Kişiselleştirilebilen arayüzden satış raporlarına da ulaşılabiliyor.

Sahada kullanım için iOS ve Android uygulamaları bulunan Pipedrive müşterileri akıllı telefon ya da tabletlerinden yapılacaklar, müşteri listesi gibi bilgilere erişebiliyor, görüşmeler sırasında not alabiliyor ve bağlantılarıyla iletişime geçebiliyor. Pipedrive'ın üçüncü parti geliştiricilere sunduğu bir API'ı da bulunuyor.

Pipedrive, başta Salesforce olmak üzere rekabet yoğun bu alanda, spesifik bir kitlenin ihtiyaçlarına hızlı ve doğru yanıt vermesiyle büyümesini sürdürecek gibi görünüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.