Web Teknolojileri Konferansı İzmir'de ikinci kez düzenleniyor

Web Teknolojileri Konferansı İzmir'de ikinci kez düzenleniyor

Geçtiğimiz yıl ilk kez İzmir'de düzenlendiğini sizlere duyurduğumuz Web Teknolojileri Konferansı'nın ikincisi bu yıl tekrar İzmir'de, Konak'taki Sabancı Kültür Sarayı'nda düzenlenecek.

Web teknolojileri odağında özellikle yazılımcılara ve teknoloji dünyasına hitap eden Web Teknolojileri Konferansı'nda en güncel mobil ve web teknolojileri konuşulacak.

Son olarak Sina Afra'dan 450 bin TL'lik yatırım almayı başaran Atölye15 ekibinin düzenlenen ve gün boyunca sürecek etkinliğe katılım ise tamamen ücretsiz. Etkinliği daha önce daha küçük bir mekanda kurgulayan Atölye15 ekibi yoğun ilgi ve bu haberimizi okuyarak gelecek Webrazzi okurlarını da düşünerek mekan değişikliği yapmış. Etkinlik, yeni adresi Sabancı Kültür Sarayı'dan Webrazzi okurları için açılmış olan 200 kişilik kontenjana dahil olmak için WTK'nın buradan ulaşabileceğiniz web sitesinden kaydınızı yaptırabilirsiniz.

12190815_1005271119529731_3544138738009209979_n

Biraz detaylandırmak gerekirse 14 Kasım Cumartesi günü gerçekleşecek olan etkinlikte yazılım süreçlerinin yönetimi, Holistik SEO, loT, MQTT, React ile uygulama geliştirmek, Scalability, mobil kullanıcı deneyimi, Amazon Web Services gibi konular üzerine tartışılacak. Son olarak etkinliğin canlı yayınla internet üstünden de yayınlanacağını bildirelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.