Segmentify e-ticaret siteleri için dönüşüm optimizasyonu sağlıyor [Webrazzi Arena]

Segmentify e-ticaret siteleri için dönüşüm optimizasyonu sağlıyor [Webrazzi Arena]

Webrazzi Arena'da sahne alan SaaS girişimlerinden biri olan Segmentify, özellikle e-ticaret siteleri için ziyaretçi davranış analitiği (Click Stream Analysis) ve pazarlama otomasyonu gibi veri odaklı hizmetler sunuyor.

Site sahiplerinin ziyaretçiye özel içerikler ve teklifler sunabilmelerini sağlayan ve bu sayede gelirlerini artırmalarına yardımcı olan girişim, müşteri sayısında son üç ayda yüzde 35 oranında artış sağladığını aktardı.

Segmentify, geçtiğimiz Ocak ayında BUBA'dan 150 bin sterlin tutarında yatırım almıştıVodafone FikirÇarkı hızlandırma programına katılan girişimlerden biri olan Segmentify, Startupbootcamp İstanbul 2015 hızlandırma programına dahil olan 9 girişimden de biriydi.

Segmentify, Chicago ve Londra ofisleriyle yurt dışında da büyümeye odaklanmış durumda. Girişim 2016 yılında Türkiye'de 1 milyon dolar ciroya ulaşmayı hedefliyor ve gözü MENA ve Avrupa bölgesinde.

Trendify lansmanı

Webrazzi Arena sahnesinde Trendify adında yeni ürününü tanıtan Segmentify, e-ticaret sitesi yöneticilerinin  ürünlerinin hangi cihazlardan, ürünlerin carousel sıralarını, ilgi görüp görmediğini, sosyal medyada ilgi gören ancak öne çıkmayan ürünleri izlemelerini sağlıyor. Şirketlerin yeni kampanyalar yapması için öngörü sağlayan ürünle birlikte Segmentify'ı denemek için bu adrese gidip WEBRAZZI_SUMMIT koduyla iki ay ücretsiz kullanabilirsiniz.

Dilerseniz hemen şimdi Segmentify girişimini inceleyebilir, ya da kurucu ortağı Ergin Eroğlu'nun Webrazzi Arena sahnesinde yaptığı sunumu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.