Webrazzi Summit 2015 programı ve önemli bilgiler

Webrazzi Summit 2015 programı ve önemli bilgiler

Heyecanla beklediğiniz Türkiye'nin en etkili internet konferansı Webrazzi Summit için geri sayım hızla sürerken. 21-22 Ekim tarihlerinde Wyndham Grand Levent'te gerçekleşecek konferansımızın programı da hazırlandı ve yayına alındı. Webrazzi Summit 2015 programına bu linkten ulaşabilirsiniz.

Toplam 5 sahne 2 gün boyunca 2000 kişi için Borsa İstanbul gonguyla açılıyor

2 gün sürecek ve 2000 katılımıcıyı ağırlayacak olan Webrazzi Summit'te, toplam 2 ana salon, 2 workshop odası ve 1 demo sahnesiyle çok yoğun ve bilgi dolu bir program hazırladık. Bu yoğun ve internet sektörü için önemli olan konferans programımızı da Borsa İstanbul'un sabah gongunu çalarak açacağız.

Webrazzi Summit'in ilk günü olan 21 Ekim'de sabah ilk oturumumuzda gerçekleşecek olan gong töreni, Borsa İstanbul'un desteği ile konferans sahnemizden gerçekleşecek.

İlgi alanlarına uygun zamanlama ve salon dağılımı

Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da oturumlarımızı ve salon dağılımını katılımcılarımızı zorlamayacak ve rahatlıkla zamanlarını yönetebilecekleri bir yapıda kurgulamaya çalıştık. İlgi alanlarına göre salonların ayrıldığı ve zamanların da buna göre ayarlandığı programımızda yoğun görünen program içinde kendinize uygun oturumları kolaylıkla seçebileceğinizi düşünüyoruz.

Katılacağınız oturumları seçin, kendi programınızı hazırlayın

Program ekranımızda ilginizi çeken ve katılmak istediğiniz oturumların üzerine tıkladığınızda, o oturum seçilmiş duruma gelecek ve "Program Oluştur" düğmesi ile kendinize .pdf formatında size özel programınızı bastırabileceksiniz. Böylece konferans günü hangi salona gideyim derdiniz şimdiden çözülmüş olacak.

Teknik konulara odaklı 8 saatlik workshop

2 farklı workshop odasında birbirinden değerli, konulara biraz daha derinlemesine giren ve çoğunlukla teknik ağırlıklı tam 8 saatlik oturum da Webrazzi Summit'te sizleri beliyor. Yayınladığımız programda workshop salonları ile ilgili bilgileri de bulabilirsiniz.

Girişimciler için Startup Lounge Demo sahnesi hazır

Webrazzi Summit'te bu sene girişimciler ve yatırımcılar için de çok özel bir bölümümüz var. Startup Lounge ismini verdiğimiz özel bölümümüzde 50'den fazla şirket yer alacak ve bu alana kurulan demo sahnemiz de girişimlerin demoları gerçekleştirilecek.

Webrazzi Arena 12 yerli şirketi ana sahneye taşıyacak

Ayrıca bildiğiniz gibi Webrazzi Summit ana sahnesi de ilk kez gerçekleşecek olan Webrazzi Arena'ya ev sahipliği yapacak. Sektörün de büyük olasılıkla bir çoğunu ilk kez duyacağı 12 yerli girişimin yarışacağı Webrazzi Arena'nın kazanan ilk 3 şirketi Webrazzi desteği ile dünya pazarlarına ulaşma imkanı bulacaklar.

Webrazzi Summit networking uygulaması ile diğer katılımcılara ulaşabilirsiniz

Eğer kaydınızı yaptırdıysanız gecikmeden Webrazzi Summit 2015'e özel networking uygulamamızı indirip konferas katılımcıları ile iletişime geçebilir ve görüşmelerinizi ayarlamaya başlayabilirsiniz. Uygulamamız iOS ve Android platformları için hazırlanmış olup, bu linkteki haberimizden detayları alabilirsiniz.

Yerinizi ayırtmadıysanız son günler

Eğer henüz Webrazzi Summit'e yerinizi ayırtmadıysanız, son günlerin içinde olduğumuzu hatırlatmak isterim. Konferansın son kontenjanı da bugün satışa sunuldu ve büyük olasılıkla kısa süre içinde son biletlerimiz de tükenecek.

Henüz yerinizi ayırtmadıysanız bizi arayarak ya da online olarak şimdi kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.