Webrazzi Summit 2015 katılımcıları için 'networking' amaçlı mobil uygulamalarımız yayında

Webrazzi Summit 2015 katılımcıları için 'networking' amaçlı mobil uygulamalarımız yayında

Türkiye'nin en etkili internet konferansı Webrazzi Summit 2015 için geri sayım devam ediyor. 21-22 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan konferans hakkında detaylı bilgi edinmek ve sınırlı sayıda kalan biletlerden satın almak için hemen şimdi summit.webrazzi.com'u ziyaret etmenizi öneriyoruz.

Ve gelelim bu haberimizin konusuna; geçen sene olduğu gibi bu sene de Webrazzi Summit katılımcıları için konferansın mobil uygulamalarını (Android ve iOS platformlarında) yayınladık. Webrazzi Summit 2015 konferansının mobil uygulamalarını kullanmak için izlemeniz gereken adımlar şu şekilde;

  1. Bizzabo'nun Android veya iOS uygulamasını cihazınıza indirin
  2. Bizzabo'ya halihazırda üyeyseniz üye girişi yapın ya da üye olun (Bizim tavsiyemiz LinkedIn hesabınızla uygulamaya giriş yapmanız yönünde)
  3. Bizzabo içinde 'Webrazzi' ya da 'Webrazzi Summit' gibi bir arama yaparak Webrazzi Summit 2015 konferansını uygulama içinde bulun ve e-posta adresinize gelen kod vasıtasıyla topluluğa ('network') giriş yapın

Mobil uygulamalar ya da Webrazzi Summit 2015 hakkındaki herhangi bir sorunuz için bizimle [email protected] e-posta adresinden iletişime geçebilirsiniz.

webrazz-summit-bizzabo

Webrazzi Summit 2015 mobil uygulamaları ne işe yarıyor?

Webrazzi Summit 2015 mobil uygulamaları katılımcılara en çok 'networking' konusunda yardımcı oluyor. Mobil uygulamalar üzerinde başka kimlerin Webrazzi Summit 2015'e katılabileceğini görüp konferans öncesinde dilediğiniz kişiye özel mesaj atabilir, küçük/kısa bir toplantı için davet gönderebilirsiniz. Bunun dışında uygulamalar üzerinde konferansın konuşmacılarını, sponsorlarını ve programını görebilmek de mümkün.

Son olarak konferans alanındayken de mobil uygulamalar üzerinden çeşitli yarışma, sürpriz ve gelişmeleri katılımcılarımıza anlık bildirimlerle haber vereceğimizi de hatırlatalım.

Tüm Webrazzi Summit 2015 katılımcılarını konferansın havasına yavaş yavaş girebilmek adına mobil uygulamalarımıza davet ediyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.