TomTom'un akıllı saati Spark piyasaya çıkıyor

TomTom'un akıllı saati Spark piyasaya çıkıyor

Navigasyon cihazlarıyla tanıdığımız TomTom markası ilk akıllı saati Spark'ı piyasaya çıkartmaya hazırlanırken bir yandan da ön siparişleri toplamaya devam ediyor.

TomTom bildiğiniz gibi daha önce aksiyon kamerası pazarına giriş yapmıştı. Şimdi de yeni ürünü akıllı saat ile özellikle sporcuları ve aktivitelerini ölçmek isteyen kullanıcıları hedef alan marka, TomTom Spark ile kullanıcıların kalp ritmlerini, adımlarını takip etmesinin yanında bir müzikçalar niteliği de taşıyor.

TomTom Spark bünyesinde barındırılabilen 500 şarkılık listeyi (3GB'a tekabül ettiği söyleniyor) Bluetooth kulaklığınıza yayın yapabiliyor. Böylece spor esnasında, akıllı saatinizden müzik dinleyebiliyorsunuz. Böylece ölçüm için akıllı saatin yanında, bir de müzik için ekstra MP3 çalar ya da akıllı telefon taşıma derdinden kurtuluyorsunuz.

tomtom-spark

Koşu, bisiklet, yüzme gibi sporları destekleyen ve bu spor dallarına uygun modları bulunan TomTom Spark, GPS takip özelliğine de sahip. Böylece hızınızı, zamanı, yakılan kaloriyi ve mesafeleri başarılı şekilde ölçebiliyor. Attığınız her adımı da takip eden TomTom Spark, kalp ritminizi de sürekli olarak takip ediyor.

Halen ön siparişleri devam eden TomTom ürünü, 15 Ekim tarihinden itibaren sevk edilmeye başlanacak. TomTom Spark'ın müzik + kardiyo destekli ürünün ABD fiyatının 249.99 dolar olarak belirlenmiş.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.