Sounds: Instagram ve Snapchat içinde müzik paylaşmanın kolay yolu

Şu anda 3 bin sanatçı ve müzik yayıncısıyla çalışan Sounds, ilerleyen zamanda Sony, Warner ve Universal gibi büyük yayıncılarla da anlaşarak tam teşekküllü bir müzik uygulaması haline gelmek istiyor.
Sounds: Instagram ve Snapchat içinde müzik paylaşmanın kolay yolu

Souncloud API'siyle çalışan Sounds adlı uygulama (iOS/Android), hem yeni müzikler keşfetmenizi hem de Instagram başta olmak üzere Snapchat, Facebook Messenger ve Tinder üzerinde müzik parçalarını paylaşmanızı sağlıyor.

Benzer uygulamaların aksine müzik albümlerinin kapak fotoğraflarını kullanan Sounds, bu sayede kısa süreli olsa odağını müzik dışına kaydırmıyor. Kullanıcılara kolay yoldan müzik paylaşımı sağlamanın yanında profesyonellerle anlaşmalar da yapıyor.

Şu anda 3 bin sanatçı ve müzik yayıncısıyla çalışan Sounds, ilerleyen zamanda Sony, Warner ve Universal gibi büyük yayıncılarla da anlaşarak tam teşekküllü bir müzik uygulaması haline gelmek istiyor. Bu sayede Souncloud API'sine bağlı olmaktan da kurtulmayı istiyor.

Sounds kullanıcılarının sadakati

Kurucularının paylaştığı bilgiye göre Sounds kullanıcılarının yüzde 25'i uygulamada her gün 2 saat süre geçiriyormuş ki bu Spotify ve iTunes gibi devlere rağmen belli bir kullanıcı sadakatinin varolduğunu gösteriyor.

Shazam gibi müzik tanıma özelliği eklemek ve hatta konser bileti satışına aracılık etmek gibi planları olan Sounds'ın işi zor olsa da önümüzdeki dönemde dikkat çekici girişimler arasında yer alabileceğini de düşünebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.