Fenerbahçe ilk ve tek resmi mobil uygulamasını yayınladı

Fenerbahçe ilk ve tek resmi mobil uygulamasını yayınladı

Fenerbahçe Spor Kulübü, son günlerde sosyal medya üstünden girdiği içeriklerle taraftarlarını heyecanlandırdığı yeniliğini açıkladı, kulübün ilk ve tek resmi mobil uygulamasını yayınladığını duyurdu.

Fenerbahçe'nin yeni mobil uygulaması taraftarları hem takımlarından haberdar etmek üstüne hem de taraftarları bir araya getirmek üzerine kurgulanmış. Kullanıcılar, takım hakkında son dakika haberlerine, istatistiklere, puan durumuna, canlı anlatım gibi tüm içeriğer erişim sağlayacak. Bununla birlikte Fenerbahçeliler baz özel fırsatları da uygulama üstünden alacak, anlık bildirimlerle yapılacak anket ya da quizlerle yarışmalara uygulama üstünden katılabilecek.

Fenerbahçe mobil uygulamasını indirmenizin ardından uygulama içindeki içeriklere erişebilmeniz için üye olmanız gerekiyor. Burada ilk etapta bir telefon doğrulama kodu işlemi, ardından ise ad, soyad ve doğum tarihiniz gibi detayları paylaştığınız kısa bir formu dolduruyorsunuz. Girişin sadece bu metod ile yapılması Fenerbahçe'nin bu uygulaması sadece "taraftarlara özel" bir yapıda olmasını sağlıyor. Uygulama içerisinde sosyal öğeler de bulunuyor, böylece diğer Fenerbahçelilerle arkadaş olmanız ve mesajlaşabilmeniz mümkün.

Fenerbahçe mobil uygulaması, Türk Telekom Grubu'nun da desteğiyle hazırlananan uygulamanın hem iOS versiyonu hem de Android versiyonu bulunmakta. Fenerbahçe ayrıca Türk Telekom Grubu'nun desteğiyle Şükrü Saraçoğlu Stadyumuna kurulacak FB TTNET Wi-Fi internet altyapı hizmetini ve stadın 4,5G teknolojisine hazır hale getirileceği bilgisini de taraftarlarıyla paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.