Sendloop Whitelabel: E-posta pazarlamasından para kazanmak isteyenler için biçilmiş kaftan

Sendloop Whitelabel: E-posta pazarlamasından para kazanmak isteyenler için biçilmiş kaftan

Türkiye'de kurulan ve küresel pazarda hizmet veren e-posta pazarlama girişimi Sendloop, yıllardır geliştirdiği altyapısını bu işi profesyonelce yapmak isteyen kişilerin kullanımına açıyor; Sendloop Whitelabel.

Kısaca tanımlamak gerekirse Sendloop Whitelabel, Sendloop altyapısıyla kendi markanız için e-posta pazarlama hizmeti sunmanızı sağlıyor. Üstelik teknik bilgiye sahip olmanız gerekmiyor. Kendi alan adınızı ve kurumsal kimliğinizi kullanarak hızlı bir şekilde e-posta pazarlama hizmeti vermeye başlayabiliyorsunuz.

Whitelabel iş ortakları tüm ücretler üzerinden yüzde 20 indirimden faydalanıyor ve müşterilere istenilen fiyat tablosuyla hizmet verilebiliyor. Sendloop Whitelabel iş ortaklarının kazançları ise her ay sonunda Paypal veya banka havalesi üzerinden yatırılıyor.

Eposta pazarlama sendloop

Dijital ajanslar için önemli bir fırsat

Sendloop Whitelabel'ın özellikle KOBİ'lere hizmet veren dijital ajanslara hitap ettiğini söyleyebiliriz ki Sendloop Kurucu Ortağı ve CEO'su Cem Hürtürk dünya genelinde 148 ajansın Sendloop Whitelabel kullanıcısı olduğunu söyleyerek bu tespitimizi doğruluyor.

Sendloop Whitelabelİki hafta önce tanıtılan Sendloop Whitelabel'da istediğiniz kâr oranı ve müşteri hacmine göre potansiyel gelirinizi de hesaplayabilirsiniz. Örneğin Sendloop'un özel indirimli servis fiyatlarına yüzde 10 kâr eklediğinizde, 25 binden fazla aboneye sahip 15 müşteriden yıllık 2 bin dolar gibi bir kazanç elde etmek mümkün.

Diğer yandan kendi girişiminiz için de Sendloop Whitelabel'ın fiyat avantajından faydalanabileceğinizi düşünüyorum ki özellikle yüksek sayıda e-posta gönderimi yapıyorsanız e-posta pazarlama masraflarınızı da azaltabilirsiniz. :)

Sendloop Whitelabel'ı kullanmak için potansiyel bir müşteri kitleniz olduğunu düşünüyorsanız  sendloop.com/tr/whitelabel veya sendloop.com/whitelabel sayfalarını ziyaret edebilir, yorumlarınızı aşağıda paylaşabilirsiniz.

Açıklama: Webrazzi'nin kurucusu Arda Kutsal, Sendloop'un yatırımcıları arasında yer almaktadır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.