Pebble Time Round, en ince ve en hafif akıllı saat olma iddiasında

Pebble Time Round, en ince ve en hafif akıllı saat olma iddiasında

Akıllı saat pazarı giderek kızışırken bu alanda ilk çıkış yapan markalardan biri olan Pebble, yeni modeli Pebble Time Round'u 'en ince ve en hafif akıllı saat' etiketiyle tanıttı.

Adından da anlaşılacağı gibi diğer Pebble modellerinin aksine yuvarlak bir tasarıma sahip olan Pebble Time Round, Apple Watch gibi farklı kayış seçenekleri sunuyor. Deri kayışlı model farklı renk seçenekleriyle 250 dolara, metal kayışlı model altın veya siyah renk seçeneğiyle 300 dolardan satışa sunuluyor.

Pebble Time Round

Arayüz açısından Pebble tarzını yansıtmaya devam eden Pebble Time Round, en ince Pebble modeli olmasıyla da dikkat çekiyor. Pil ömrüyse 1 haftaya yakın kullanım vaadediyor. Hızlı şarj moduyla 15 dakikalık bir şarj süresi 24 saatlik kullanım imkanı sağlıyor.

Pebble Time Round'a sahip olmak isteyenler şimdilik Pebble.com'dan veya Amazon üzerinden ön sipariş vermek durumunda. İlk siparişlerin Kasım ayında sevkedilmesi bekleniyor.

Kısa bir hatırlatma yapmak gerekirse Pebble, 2012'de Kickstarter kampanyasında 10 milyon dolar gibi yüksek bir destek toplayarak bir başarı hikayesi yazmıştı. Pebble, bu yılın başlarında nihayet 2. ürünü  olan Pebble Time‘ı tanıtmıştı ve biz de sizler için inceleme videosu hazırlamıştık.

Pebble'ın kurucusu Eric Migicovsky'yi de daha önce Webrazzi Summit'te ağırlamıştık.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.