Growthverse: Dijital pazarlama galaksisindeki 800 girişim

Growthverse: Dijital pazarlama galaksisindeki 800 girişim

Accel Partners, Silikon Vadisi'nin en önemli girişim sermayesi şirketlerinden biri ve elbette girişimcilerin sadece nakit ihtiyacını karşılamıyor. Palo Alto merkezli yatırım şirketi girişimcilerin teknoloji kullanımını genişletme vizyonuna sahip ve bu vizyonla geliştirilen Growthverse.com her girişimcinin kullanımına sunulmuş durumda.

Bu sene başında yayınlanan ama gelen talepler üzerine ciddi bir güncelleme yapılan Growthverse, girişimcilerin büyümesini hızlandıracak farklı pazarlama teknolojilerini tek bir çatı altında topluyor. Farklı kategorilerdeki pazarlama araçlarını kefetmek isteyen girişimciler için çok güzel bir araç sunuyor.

Veri odaklı pazarlamadan içerik üretimine kadar farklı dijital pazarlama hizmetlerini keşfedebildiğiniz Growthverse içerisinde 800 pazarlama teknolojisi girişimi yer alıyor. Ürün 100'den fazla üst düzey pazarlama yöneticisinin desteğiyle oluşturulduğu için de sanıyorum bu alandaki en iyi interaktif keşif aracı olma özelliği taşıyor.

Growthverse pazarlama araclari

Katman katman sınıflandırılan pazarlama girişimlerini ister kullanmak için keşfedebilir, isterseniz o dikeydeki girişimler hakkında küçük analizler yapabilirsiniz. Keza girişiminizin Growthverse galaksisinde yer alması için de iletişime geçebilirsiniz.

Girişim sermayaderlarının benzer çalışmaları için Bessemer Venture Partners tarafından hazırlanan State of the Cloud, raporuna, Andreessen Horowitz'in yayınladığı US Tech Funding raporuna veya Avrupalı Atomico'nun yayınladığı milyar dolarlık girişimler haritasına göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.