Samsung Galaxy S7 hakkında sızan yeni bilgiler harici lense işaret ediyor

Samsung Galaxy S7 hakkında sızan yeni bilgiler harici lense işaret ediyor

Yeni iPhone modelleri Apple'ın tanıtım etkinlikleri öncesinde basına sızdığı için daha az ses getiriyor ama aynı tarihlerde basına sızan rakip ürünler de adından söz ettirmeye başladı. Bu kez gündemimizde Samsung Galaxy S7 var.

Daha önce Galaxy S7'nin işlemci olarak Snapdragon 820'nin yeni sürümünü taşıyacağı ve UHD çözünürlükte iki farklı ekran boyutuyla (5.2 inç ve 5.8 inç) piyasaya sunulacağı konuşulmuştu. Samsung'un yeni amiral gemisi hakkında sızan yeni bilgilerse Galaxy S7'nin bir kaç özelliğini gün ışığına çıkarıyor.

Gelen bilgilere göre Project Lucky kod adlı Galaxy S7'nin teknik özellikleri Geekbench'in performans ölçümlerinde oltaya takılmış. Yazılım ve donanım ölçümlemeleri yapan Geekbench'in analizine göre Galaxy S7'de 20 megapiksellik ISOCELL kamera, Exynos 8890 işlemci ve UFS 2.0. adlı daha hızlı bir flaş hafıza yer alıyor.

Harici kamera lensi mi geliyor?

Akıllı telefon pazarında Xiaomi'ye rol kaptıran Samsung'un 'all lens cover' kod adlı bir yenilik daha sunacağı gelen bilgiler arasında. Bu yeniliğin Galaxy S7'ye takılabilecek harici lensleri ifade edebileceği belitiliyor.

Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modellerini bu yılın Mart ayında tanıtan Samsung'un Galaxy S7'yi tanıtmasına daha vakit var ama daha piyasaya çıkmadan iPhone 6S, iPhone 6S Plus ve Nexus 5 ile rekabete başlamış olduğunu söyleyebiliriz.

Samsung, Ağustos ayında Galaxy Note 5'i, 1 Eylül'de, Gear S2'yi, IFA fuarında da akıllı ev sensörlerini tanıtmıştı.

Görsel kaynak: Shutterstock

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.