Polaroid dijital kamera serisini Snap ile genişletiyor

Polaroid dijital kamera serisini Snap ile genişletiyor

Efsanevi fotoğraf makinesi markası Polaroid, dijital dünyaya ayak uydurma yarışında iyi gidiyor olacak ki ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Çoğu Webrazzi okurunun aşina olduğunu düşündüğüm eski Polaroid kameralarının dijital versiyonu olan bu kameralar siz fotoğrafı çeker çekmez direkt olarak baskıyı yapıyor ve fotoğrafı fiziksel olarak alabilmenizi sağlıyor.

2015 yılının Ocak ayında çoğunluk hissesi el değiştiren Polaroid, geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü aksiyon kamerası Polaroid Cube ve geçtiğimiz yıl tanıttığı Socialmatic'in ardından Polaroid Snap ile karşımıza çıkıyor.

Polaroid'in dijital kamerası Snap, cebinize sığabileek kadar küçük boyutlarda, 10 megapiksellik bir kamera. Zero Ink adı verilen bir baskı teknolojisiyle çalışan Polaroid Snap, hiç mürekkep kullanmadan fotoğrafları dijital olarak anında basabiliyor. İçerisinde MicroSD kart slotu bulunan Snap, 32 GB'a kadar hafızayı destekliyor.

Kırmızı, beyaz, siyah ve mavi renklerde gelecek Snap kameralarının hepsininde üstünde Polaroid ile özdeşleşmiş gökkuşağı bandı yer alacak. Snap çekilen fotoğrafları 2x3 inç boyutlarında basacak. 2015 yılının son çeyreğinde piyasaya sunulması beklenen Polaroid Snap'in 99 dolarlık fiyat etikesine sahip olması bekleniyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.