Polaroid'den aksiyon kamerası: Polaroid Cube

Polaroid'den aksiyon kamerası: Polaroid Cube

Polaroid, tam 75 yıllık mazisi olan bir şirket ve eminim çoğumuz Polaroid'i oldukça meşhur olan hemen fotoğraf çıktısı veren fotoğraf kameralarıyla zaten yakından tanıyorsunuz.

Polaroid, son ürünü Cube ile birlikte piyasadaki aksiyon kameralarına rakip olacak bir ürün çıkartıyor. Polaroid Cube, 1080p HD kalitesinde video çekebiliyor, 124 derecelik geniş açılı lensiyle 6MB boyutunda fotoğraflar çekebiliyor. Polaroid Cube'ün dahili bataryası 30 dakikaya kadar kayıt yapma imkanı da sağlıyor.

Polaroid Cube, farklı renklerde ve oldukça şık bir görünüme sahip. Üstelik Polaroid, rakip aksiyon kameralarına göre cihaz boyutlarını da daha da küçültmüş.

poloraid-cube

İki metre derinliğe kadar su geçirmez olan darbelere ve toza karşı dayanıklı olan Cube, geniş aksesuar seçenekleri de dikkat çekiyor. Mıknatıs özellikli olan ve cihaza monte edilebilen aksesuarlarla birlikte Polaroid Cube'ı demir ya da metal yüzeylere sabitleyebiliyor, tıpkı GoPro'nun aksesuarlarında olduğu gibi isteğinize göre bisiklet ya da kaskınıza uygun montaj aksesuarları satın alabiliyorsunuz.

İçinde bulunduğumuz Ağustos ayının sonunda Cube ve aksesuarlarının piyasada olması bekleniyor. Polaroid Cube hakkında daha detaylı fikir edinebileceğiniz bir videoyu ise hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.