Webrazzi Kariyer'in arayüz tasarımı Kariyer.net tarafından iyileştirildi

Webrazzi Kariyer'in arayüz tasarımı Kariyer.net tarafından iyileştirildi

Kısa bir süre önce ana sayfasında bir takım tasarımsal değişikliklere giden Kariyer.net, Webrazzi Kariyer (kariyer.webrazzi.com) sayfasının arayüz tasarımını da güncelledi.

Hatırlarsanız Webrazzi Kariyer Ağustos 2014'ten bu yana Kariyer.net altyapısıyla hizmet veriyordu. Kısaca değinmek gerekirse; söz konusu anlaşma neticesinde Webrazzi Kariyer altında Kariyer.net ilanlarını listeleyebilen kullanıcılar, başvurularını da yine Kariyer.net üzerinden ama Webrazzi Kariyer sayfasında yapabiliyor. İlan vermek isteyen şirketlerse Kariyer.net üyelikleri üzerinden Webrazzi Kariyer'de iş ilanı yayınlayabiliyor.

Yenilen Webrazzi Kariyer'de Kariyer.net ilanlarını departmanlara, şehirlere, anahtar kelimelere, net maaş aralığına ve pozisyon bilgilerine göre filtreleyebilmek mümkün. Bunun dışında arama kriterlerinize ya da tarihe göre listelenen iş ilanlarını firma ve pozisyon ismine göre sıralayabiliyorsunuz.

Yenilenen Webrazzi Kariyer'de dilediğiniz ilana 'Başvur' butonuna basarak Webrazzi Kariyer sayfasından ayrılmadan, Kariyer.net üyeliğinizle başvurabiliyorsunuz. Daha kullanışlı bir arayüz tasarımına kavuşan Webrazzi Kariyer'i hemen şimdi ziyaret edebilirsiniz.

webrazz-kariyer-ekran-goruntusu

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.