Wired ve 'Web 2.0' etkinliğinin kurucu ortağı John Battelle, Webrazzi Summit 2015'te

Wired ve 'Web 2.0' etkinliğinin kurucu ortağı John Battelle, Webrazzi Summit 2015'te

webrazzi-summit-logo21-22 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan Türkiye ve yakın coğrafyanın en etkili internet konferansı Webrazzi Summit 2015 için geri sayım sürüyor.

Önemli isimleri ağırlamaya hazırlanan Webrazzi Summit 2015, aynı zamanda Webrazzi Arena ve Startup Lounge gibi organizasyonlarıyla da dikkat çekiyor. Bu yazımızın konusu ise konferansın konuşmacılarından biri olan John Battelle.

Web 2.0 kavramının çıkış noktalarından olan, bir dönemin efsane etkinliği Web 2.0 Summit ve dünyaca ünlü Wired dergisinin kurucu ortağı olan John Battelle için günümüz internet sektörünün en etkili isimlerinden biri diyebiliriz.

University of California'da kültürel antropoloji ve gazetecilik eğitimi alan Battelle'in kariyerindeki ilk büyük adım olarak 1990'larda Wired dergisinin kurucu ekibinde yer almasını örnek gösterebiliriz. Sonrasında Web 2.0 kavramının adeta ortaya çıkış noktası olarak görülen Web 2.0 konferansında 2004 ile 2011 yılları arasında aktif olarak rol alan John Battelle; bu süre içerisinde aynı zamanda yayıncılık konusunda da önemli işler yaptı.

Kuruculuğunu üsttlendiği Federated Media Publishing ile online reklamcılık alanına da adım adan Battelle; günümüz internet/teknoloji dünyasında yazdığı kitaplar, yaptığı konuşmalar ve geçmişinde bulunan önemli şirketlerle en çok dikkat çeken isimlerden birisi olarak gösteriliyor. Tüm bunlar dışında melek yatırımcı kimliği de bulunan Battelle'in bugüne kadar aralarında Circa ve ReTargeter'ın da bulunduğu 20'ye yakın girişime melek yatırım yaptığını da belirtelim.

john-battelle

John Battelle aynı zamanda NewCo İstanbul Festivali'ne de katılacak

Son olarak; aynı zamanda NewCo Festivali'nin de kurucu ortağı olan John Battelle, Webrazzi Summit haricinde 20 Ekim'de düzenlenecek olan NewCo İstanbul Festivali'ne de katılacak. John Battelle'i daha yakından tanımak için kendisinin YouTube'daki çok sayıda videosuna göz atabilirsiniz. Bunun ötesinde Webrazzi Summit 2015 katılımcıları John Battelle'i canlı canlı izleme ve hatta kendisiyle tanışma şansı yakalayacaklar.

Webrazzi Summit 2015’in biletleri tükendi, ek bilet satışından haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın

Katılımcılarına “internet sektörünün kalbinin attığı yerdeyim” dedirten Webrazzi Summit 2015’in indirimli biletleri tükendi.

Beklediğimizin de üzerinde ilgi gören Webrazzi Summit 2015 biletleri için ilerleyen dönemde sadece ‘bekleme listemizde’ yer alan okuyucularımıza küçük de olsa bir kontenjanla ek satın alma imkanı tanıyacağız, bu satış döneminden haberdar olmak için summit.webrazzi.com‘a e-posta adresinizi bırakabilir, ‘bekleme listemize’ dahil olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.