Webrazzi Summit biletleri tükendi, ilginize teşekkürler!

Webrazzi Summit biletleri tükendi, ilginize teşekkürler!

Dün sizlerle paylaştığımız gibi Webrazzi Summit'in ilk tur indirimli biletlerinden sadece 50 adet kalmıştı ve dünkü haberimizde de bahsettiğimiz gibi kısa sürede kalan son biletler de tükendi. Şu anda Webrazzi Summit bilet satışı bu sebepten dolayı kapandı.

Beklediğimizin üzerinde gerçekleşen bilet satışları sebebiyle planlarımız biraz değişti ve normalde Temmuz ayında açacağımız ikinci tur biletleri malesef açamıyoruz. Önümüzdeki dönemlerde, bir ihtimal Ağustos ayında, duruma göre kalan kontenjanı satışa çıkartacağız. Büyük olasılıkla bu kontenjanlar da bekleme listesindeki kişilere sunulacak.

Henüz bilet almayanlar üzülmesinler, elimizden geleni yapıp en fazla sayıda kontenjanı yaratıp satışa sunmak için çalışıyoruz. Bu süre zarfında katılmak isteyip biletinizi alamadyısanız mutlaka summit.webrazzi.com adresinden bekleme listesine e-posta adresinizi bırakın. Böylece dönem dönem elimizden geldiğince açmayı planladığımız kontenjanlardan ilk ve büyük olasılıkla tek sizin haberiniz olacak.

Türkiye'nin en önemli ve etkili internet konferansı Webrazzi Summit'e ilginiz için sonsuz teşekkürler!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.