Girişimciler Webrazzi Arena'ya neden katılmalı? [Son başvuru tarihi 31 Ağustos]

Girişimciler Webrazzi Arena'ya neden katılmalı? [Son başvuru tarihi 31 Ağustos]

Geçtiğimiz haftalarda sizlere duyurusunu yaptığımız Webrazzi Arena için beklediğimizin çok daha üzerinde bir ilgiyle karşılaştık. (Teşekkürler!)

31 Ağustos'a kadar başvurunuzu yapabileceğiniz Webrazzi Arena hakkında seçim kriterleri ve yarışma formatı gibi detayları Webrazzi Summit 2015 sitesinde bulabilirsiniz. Bu yazıda ise girişimlerin/girişimcilerin Webrazzi Arena'ya katılmaları halinde elde edecekleri avantajlar ve yakalayacakları fırsatlardan bahsedeceğiz.

webrazzi-arena-2015-gorsel

Webrazzi Arena ile potansiyel yatırımcı ve iş ortaklarınıza kolayca ulaşabilirsiniz

Türkiye ve yakın coğrafyanın en etkili internet konferansı olan Webrazzi Summit 2015'in bir parçası olacak olan Webrazzi Arena'ya katılarak hem potansiyel yatırımcı hem de potansiyel iş ortaklarınızla kolayca tanışabilirsiniz. Etkinlik sonrasında da Webrazzi Arena'ya katılan 10 isimden biri olmanın girişiminize önemli bir prestij katacağını sanıyorum söylemeye gerek yok.

Yatırımcı ve iş ortakları dışında Webrazzi Summit 2015 ile yerli/yabancı basının da yakından ilgilendiğini söyleyebiliriz. Dolayısıyla Webrazzi Arena'da yarışan 10 girişimden biri olarak teknoloji/internet basınıyla tanışabilir, etkinlik sonrası için de önemli bir 'etiket' kazanabilirsiniz.

Bu alt başlık altında son olarak TechCrunch Disrupt London'dan bahsedelim... Webrazzi Arena'da ilk 3'e giren girişimler, TechCrunch Disrupt London için 2'şer kişilik davetiye kazanıyor. Webrazzi'nin medya sponsoru olduğu etkinliğe Türkiye'den Webrazzi aracılığıyla katılım hakkı elde eden girişimler, kısaca önemli bir yurtdışı görünürlük fırsatının da sahip oluyor.

Webrazzi Summit 2015, Startup Lounge ve VIP etkinliklere ücretsiz katılma şansı

Webrazzi Arena'ya katılarak; 2 adet Webrazzi Summit 2015 davetiyesinin sahibi olabilir, bunun dışında her bir girişim için 1000 Euro değerindeki Webrazzi Lounge'a da ücretsiz olarak katılabilirsiniz. Webrazzi Summit ve Startup Lounge haricinde, yine her girişimden 2 girişimci konferansın VIP etkinliklerinde de kendine yer bulabiliyor. Konferanstan bir gün önce gerçekleşecek olan VIP Dinner ve konuşmacı yemeği gibi yalnızca belirlenen kişilerin katılabileceği etkinliklerde kuşkusuz büyük bir 'networking' fırsatı girişimcileri bekliyor!

Webrazzi Arena için hemen şimdi başvurunuzu yapabilirsiniz! Tekrarlama gerekirse; tüm detaylar summit.webrazzi.com altında. Soru ve görüşleriniz içinse bize [email protected] e-posta adresinden ulaşmanız mümkün.

Güncelleme: Webrazzi Arena için başvuru dönemi sona erdi, ilginiz için teşekkürler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.