Webrazzi Arena için son başvuru tarihi: 31 Ağustos

Webrazzi Arena için son başvuru tarihi: 31 Ağustos

Geçtiğimiz haftalarda sizlere ilk kez duyurduğumuz Webrazzi Arena oldukça büyük bir ilgi gördü. Karşılaştığımız yoğun ilgi sonrası hem yarışmanın planlanması hem de seçim sürecinin bizim adımıza hızlanması adına başvuruları 31 Ağustos'ta sonlandırmaya karar verdik.

Siz de girişiminizle beraber Webrazzi Summit 2015 sahnesinde yer alıp Webrazzi Arena jurisinin karşısına çıkmak istiyorsanız hemen şimdi başvurunuzu yapabilirsiniz.

Webrazzi Arena'ya katılmak isteyen girişimcilerden yalnızca Webrazzi Summit 2015 sahnesinde mümkün olan en güzel sunumu yapıp yarışmaya olabildiğinde değer katmalarını bekliyoruz. Bunun karşılığındaysa birden çok şey vaat ettiğimizi söyleyebilirim. :)

webrazzi-arena-2015-gorsel

Webrazzi Arena'ya katılacak olan girişimciler; potansiyel iş ortakları ve yatırımcılara kolayca ulaşabilir, yerli/yabancı basınla ve konferansın çok sayıdaki sponsoruyla kolayca tanışabilir, Startup Lounge ile tüm VIP etkinliklere ücretsiz olarak katılabilir ve Webrazzi'nin de medya sponsoru olduğu TechCrunch Disrupt London için davetiye kazanabilirler. Belki de en önemlisi, Webrazzi Arena'ya katılacak olan girişimlerin hayatlarının sonuna kadar 'Webrazzi Arena katılımcısı (ya da belki kazananı?) etiketine' sahip olacaklarını söyleyebiliriz.

Webrazzi Arena için en önemli seçim kriterimiz ise girişimcilerin yeni bir şey söylemeleri! Bu sebeple öncelikli olarak henüz lansman yapmamış ya da sahnede yeni bir ürün/özellik tanıtacak olan girişimleri tercih edeceğiz. Seçim kriterlerimiz ve diğer tüm detaylar için summit.webrazzi.com/arena'yı ziyaret edebilirsiniz.

Güncelleme: Webrazzi Arena için başvuru dönemi sona erdi, ilginiz için teşekkürler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.