DoubleDutch, etkinlik platformu için 45 milyon dolar daha yatırım aldı

DoubleDutch, etkinlik platformu için 45 milyon dolar daha yatırım aldı

Etkinlikler için performans izleme araçları ve uygulamaları geliştiren DoubleDutch, 45 milyon dolarlık beşinci tur yatırımı aldığını duyurdu. KKR liderliğinde, Bessemer Venture Partners, Index Ventures ve Enspire Capital'ın katıldığı turla birlikte girişimin bugüne kadar aldığı yatırım miktarı 80 milyon dolara çıktı. DoubleDutch son olarak bundan yaklaşık bir yıl önce 19 milyon dolar yatırım almıştı.

Ödüllü uygulamasının yanında yaratıcılığı teşvik eden çalışma ortamıyla adından söz ettiren DoubleDutch, etkinlik düzenleyicilerin yaptıkları yatırımdan sağladığı geri dönüşün nicel ve nitel değerini arttırmayı amaçlıyor. Bunun için kapsamlı aktiviteler, sosyal profiller ve oyun mekaniğinden faydalanan etkinlik uygulamaları ve etkinlik sonrası analizler sunan DoubleDutch, yeni yatırımla birlikte bu becerilerini bir adım ileri taşımayı amaçlıyor.

DoubleDutch açıklamasında, etkinlik katılımcılarının etkileşimini arttıracak yeni araçlar; beacon sinyallerinin kapsama alınması ve müşteriler için yeni gelir kanalları gibi yeniliklerden söz ediyor. Yatırım, bugüne kadar aralarında  SAP, UBM ve Urban Land Institute gibi isimlerin olduğu bin şirketle çalıştığını söyleyen girişimin büyümesini devam ettirmesi ve yıllık 565 milyar dolar harcanan pazarda liderlik iddiasını güçlendirmesini amaçlıyor. 2011 yılında kurulan DoubleDutch'ın bugün yıllık yüzde 100'ün üzerinde bir hızla büyüdüğü belirtiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.