Tinder profesyoneller için eşleşme sağlayan özelliğiyle ilk kez arkadaşlık ilişkilerinin dışına çıkıyor

Tinder profesyoneller için eşleşme sağlayan özelliğiyle ilk kez arkadaşlık ilişkilerinin dışına çıkıyor

Cannes Lions 2015'in açılış konuşmacılarından biri olan Tinder Kurucu Ortağı ve Başkanı Sean Rad, Tinder'ın arkadaşlık dışındaki ilişkiler için de bir başlangıç noktası olabileceğini söylemişti. Aynı ortamda bulunan ancak birbirini tanımayan insanların kimliklerini şeffaf hale getiren Tinder, başta profesyonel etkinlikler olmak üzere farklı alanlarda da aynı işlevi görebilirdi... Ve şimdi Tinder bu potansiyeli kullanmaya başlıyor.

forbes30

Forbes ile bu yılki 30 Yaş Altı 30 etkinliği için iş birliği yapan Tinder, etkinliğin profesyonel katılımcılar arasında kullanılacak olan mobil uygulaması için networking özelliği geliştiriyor. Under 30 adlı mobil uygulama, 4-7 Ekim 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan Under 30 Summit'te bugüne kadar 30 Yaş Altı 30 listesine giren 2 bin isim tarafından kullanılacak. Etkinlikle ilgili gelişmeler, mesajlaşma ve bildirim gibi özellikleri olan uygulamanın, Türkçe'ye profesyoneller için hızlı eşleşme diye çevirebileceğimiz speed networking özelliği ise Tinder tarafından geliştiriliyor. Tinder'ın bu teknolojisini ilk kez farklı bir markayla iş birliğiyle farklı bir alana açtığını söylüyor Forbes.

Speed networking özelliği tahmin edebileceğiniz gibi Tinder'ın "hot or not" oyununu profesyonellere uyarlıyor. Under 30 etkinliği katılımcıları, etrafındaki kişilerin profesyonel profillerini sırayla görerek sağa ya da sola sürüklüyor. İlgi karşılıklı olduğunda kişiler birbirleriyle tanışabiliyor. Eşleşmeler, Tinder uygulamasından farklı olarak, elbette cinsiyete göre değil.

Bununla birlikte, diğer Match grup şirketleri Match.com ve OkCupid ile birlikte bu yıl sonunda halka açılacak olan Tinder'ın farklı ortaklıklar ve uygulamalarla yeni iş modelleri denemeye devam etmesini bekleyebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.