App.net'in yaratıcısı ve Y Combinator ortağı Dalton Caldwell de Webrazzi Summit 2015'te

App.net'in yaratıcısı ve Y Combinator ortağı Dalton Caldwell de Webrazzi Summit 2015'te
Dalton Caldwell - Y Combinator
Dalton Caldwell - Y Combinator

21-22 Ekim tarihlerinde, geçen senelerden farklı olarak bu sene 2 gün şeklinde düzenlenecek olan Webrazzi Summit 2015'in dikkat çeken konuşmacılarından birisi de Dalton Caldwell.

Stanford mezunu olan Dalton, kısa süren bir staj tecrübesinin ardından sosyal müzik servisi imeem'i kurmuş. Girişim bünyesinde 6 sene CEO olarak görev yapan Dalton'ın bu tecrübesiyle ilerleyen dönemde MySpace'e danışmanlık verdiğini de belirtelim.

imeem sonrasında bir dönem Instagram'ın en büyük rakibi olan PicPlz uygulamasını da hayata geçiren isim olan Daton Caldwell; adını en çok App.net ile duyurdu.

2010 yılının başında lanse edilen App.net, günümüz sosyal ağlarının aksine kendini reklamsız ve kullanıcı/geliştirici dostu olarak konumlandırıp oldukça ilgi çekmişti. Hatırlarsanız girişimin gerek duyduğu finansal kaynak ise kitlesel fonlama ile giderilmişti.

4 sene boyunca App.net için çalışan Dalton sonrasında 1 yılı aşkın süredir bir parçası olduğu Y Combinator ailesine, Ortak (Partner) olarak dahil oldu. Sahip olduğu girişimcilik tecrübesi ve Silikon Vadisi civarında edindiği network ile dikkat çeken Dalton artık bu tecrübe ve birikimini Y Combinator girişimlerine aktarıyor.

Dalton Caldwell App.net için kitlesel fonlama ile sermaye bulmuştu
Dalton Caldwell App.net için kitlesel fonlama ile sermaye bulmuştu

Sözü daha fazla uzatmayalım... Webrazzi Summit 2015 katılımcıları Dalton Caldwell'i canlı canlı dinleme ve kendisiyle kahve aralarında tanışma fırsatı bulabilecek. Bir teselli cümlesi olarak; Dalton'u Twitter'da @daltonc hesabından takip edebilirsiniz. ;)

Webrazzi Summit 2015’in biletleri tükendi, ek bilet satışından haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın

Katılımcılarına “internet sektörünün kalbinin attığı yerdeyim” dedirten Webrazzi Summit 2015’in indirimli biletleri tükendi.

Beklediğimizin de üzerinde ilgi gören Webrazzi Summit 2015 biletleri için ilerleyen dönemde sadece ‘bekleme listemizde’ yer alan okuyucularımıza küçük de olsa bir kontenjanla ek satın alma imkanı tanıyacağız, bu satış döneminden haberdar olmak için summit.webrazzi.com‘a e-posta adresinizi bırakabilir, ‘bekleme listemize’ dahil olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.