AngelList'te 8 bin girişimin yatırım sürecinde yer alan Brendan Baker, Webrazzi Summit 2015'te

AngelList'te 8 bin girişimin yatırım sürecinde yer alan Brendan Baker, Webrazzi Summit 2015'te
Brendan Baker - Greylock Partners
Brendan Baker - Greylock Partners

21-22 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan Webrazzi Summit 2015'e tam 90 gün kaldı! Türkiye ve bölgenin en etkili internet konferansı olma özelliği taşıyan Webrazzi Summit 2015'in şu ana kadar açıklanan konuşmacılarından biri de Brendan Baker.

4 senedir Silikon Vadisi'nin en başarılı ve köklü yatırım şirketlerinden biri olan Greylock Partners bünyesinde çalışmakta olan Brendan; geçmişte ise 500 Startups, AngelPad, Kauffman Labs ve AngelList gibi girişimcilik dünyasının öne çıkan girişim hızlandırıcıları ve platformlarında bulundu.

Örneğin AngelList'in 2. işe alınan elemanı olan Brendan, şirket bünyesinde tam 8 bin girişimin yatırım alması sürecinin bizzat başındaydı. AngelList kariyeri sonrasında bugüne kadar Airbnb, Facebook, LinkedIn ve Medium gibi çok sayıda dev şirkete yatırım yapan  Greylock Partners'a geçen Brendan; burada yatırım fonunun dahil olduğu şirketler, bir başka deyişle ürünler üzerine çalışıyor.

Özetle internet şirketlerinin doğru pazara, iyi bir ürünle girmesi konusunda ciddi bir deneyimi bulunan Brendan aynı zamanda internet yatırımcılığı ve iş modeli gibi konularda da önemli bir tecrübeye sahip.

Webrazzi Summit 2015'te bu konular odağında bir konuşma yapacak olan Brendan'ı özellikle internet girişimcileri ve yatırımcılarının dinlemesini tavsiye ediyoruz.

Webrazzi Summit 2015'in biletleri tükendi, ek bilet satışından haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın

Katılımcılarına "internet sektörünün kalbinin attığı yerdeyim" dedirten Webrazzi Summit 2015'in indirimli biletleri tükendi. Beklediğimizin de üzerinde ilgi gören Webrazzi Summit 2015 biletleri için ilerleyen dönemde sadece 'bekleme listemizde' yer alan okuyucularımıza küçük de olsa bir kontenjanla ek satın alma imkanı tanıyacağız, bu satış döneminden haberdar olmak için summit.webrazzi.com'a e-posta adresinizi bırakabilir, 'bekleme listemize' dahil olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.