Instagram pazarlama platformu Popular Pays 2 milyon dolar yatırım aldı

Instagram pazarlama platformu Popular Pays 2 milyon dolar yatırım aldı

Y Combinator'ın desteklediği ve Instagram kullanıcılarıyla pazarlamacıları bir araya getirmeyi amaçlayan Popular Pays platformu, bir grup yatırımcıdan 2 milyon dolar yatırım aldı.

İş modeli olarak açıklamamız gerekirse, Popular Pays hem markaları hem de Instagram kullanıcılarını kabul ediyor. Markalar, gerçekleştirmek istedikleri kampanya ile ilgili detayları Popular Pays ile anlatıp neye ihtiyaç olduklarını aktarıyorlar. Fenomen Instagram kullanıcıları ise bu işler karşılığında markalara bir tekliflendirme yapıyor, marka tekliflere göre çalışmak istedikleri Instagram kullanıcılarını seçiyor ve böylece, doğal bir reklam yapılmış oluyor.

Popular Pays'in kurucu ortağı ve CEO'su Corbett Drummey'nin paylaştığı verilere göre, şu ana dek 25 bin Instagram kullanıcısı Popular Pays'in üyesi. Marka cephesinde de Popular Pays oldukça güçlü, bugüne dek McDonalds, Nike, Coca-Cola, Harry's ve Postmates gibi markalar, Instagram fenomenlerini ya da fenomen adaylarını kullanmak için Popular Pays'e başvurmuş.

Bildiğiniz gibi benzer bir amaca hizmet eden ve sizler için de kaleme aldığımız Niche adlı girişim, 550 bin dolarlık yatırım almış ve ardından Twitter tarafından en az 30 milyon dolar olarak ifade edilen bir rakamla da satın alınmıştı. Bakalım Popular Pays, aldığı 2 milyon dolarlık yatırım desteğiyle kendini Instagram reklamcılığı alanında nasıl geliştirecek?

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.