Yahoo video mesajlaşma uygulamasını yayınladı

Yahoo video mesajlaşma uygulamasını yayınladı

Yahoo, yeni bir alana giriş yaptı ve bir süredir dedikoduları devam eden video mesajlaşma uygulamasını yayınladı.  Yahoo, sessiz sedasız bir lansman yaparak Yahoo Livetext - Video Messenger adını verdiği uygulamayı Hong Kong AppStore'da devreye soktu. Şu anda sadece iOS versiyonu bulunan Yahoo Livetext için Yahoo'nun nabız ölçtüğü tahmin ediliyor.

Yahoo, daha önce 11.9 milyon dolar ödeyerek MessageMe'yi satın almıştı. Aslında Yahoo Messenger'a da yeni bir boyut kazandırmak isteyen Yahoo, kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunmayı amaçlıyor. AppStore'daki sayfada uygulamanın web sitesi yardım bölümü, Yahoo Messenger'a yönleniyor. Bu da Yahoo'nun uygulamayı, Yahoo Messenger'ın veliahtı olarak gördüğü anlamına gelebilir.

Video mesajlaşma uygulaması olarak konumlanan yeni uygulama, mesajlaşma uygulamaları pazarından pay kapmaya çalışacak. Yahoo, hem mesajlaşma uygulaması hem de yaptığı bazı işe alımlarla birlikte özellikle mesajlaşma ve fotoğraf/video yoluyla mesajlaşma konusunda adımlar atacağının da sinyallerini vermeye başlamıştı. Yahoo Messenger bir zamanlar ICQ ve MSN Messenger ile kıyasıya bir mücadele veriyordu, bakalım değişen düzen sonrasında Yahoo mesajlaşma konusunda geniş kitlelere tekrar ulaşmayı başarabilecek mi?

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.