Rovio, Angry Birds 2 ile yeniden ortalığı dağıtmaya hazırlanıyor

Rovio, Angry Birds 2 ile yeniden ortalığı dağıtmaya hazırlanıyor

Mobil oyun dünyasının ilk fenomenlerinden Angry Birds, 6 yıl sonra yeni klasik sürümüyle oyun severlerin karşısına çıkacak. Angry Birds'ün geliştiricisi Rovio, şimdiye kadar 14 farklı sürümünü (Transformers, Stella ...) geliştirdiği klasik oyunun yeni sürümü Angry Birds 2'yi 28 Temmuz'da tanıtacağını açıkladı.

İlk kez 2009'da yayınlanan Angry Birds oyunu, şimdiye kadar 2 milyardan fazla indirilmiş ve Rovio'yu tarihin en başarılı girişimlerinden biri haline getirmişti. Angry Birds'ten sonra Amazing Alex ve Retry gibi oyunlar da geliştiren Rovio, Angry Birds 2'yi San Francisco'da düzenleyeceği bir etkinlikte tanıtacak ve eski popüler günlerini yakalamaya çalışacak.

Bir çok mobil oyun geliştirdikten sonra Angry Birds ile başarıyı yakalayan Finlandiyalı şirket, Angry Birds 2'nin daha büyük, daha fena ve kuşların daha fazla ön planda olacağı belirtiliyor ama fazla bir detay vermiyor.

Son dönemde Supercell'in ön plana çıktığı mobil oyun dünyasında Rovio'nun Angry Birds 2 ile fırtına gibi bir dönüş yapıp yapamayacağını hep birlikte göreceğiz.

Son olarak hatırtalım, Webrazzi Mobil’13 etkinliğimize konuşmacı olarak katılan Rovio EMEA & APAC Bölgesi Reklam & Marka Ortaklıkları Grup Başkanı Todd Tran, nasıl fenomen bir oyun geliştirdiklerini bizlere anlatmıştı. Todd Tran'ın sunumununu aşağıda izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.