Angry Birds macerası 'Stella' ile sonbaharda devam edecek!

Angry Birds macerası 'Stella' ile sonbaharda devam edecek!

Rovio'nun artık bir fenomen haline gelen ve dünyarda milyarlarca indirilme sayılarına ulaşan oyunu Angry Birds yeni serisi ve kahramanlarıyla sonbaharda oyuncularla buluşuyor.

2009 yılında ilk olarak iOS platformuna gelmesiyle hem Apple'ın bugünkü yükselişinde önemli hemde mobil oyun sektörünün bugünkü değerine gelmesinde önemli bir görev üstlendiğini söyleyebiliriz.

Şirket yeni Angry Birds serisinin ismini 'Stella' olarak açıkladı ve sonbaharda oyuncularla birlikte buluşacağının resmi duyurusunu yaptı. Stella ile ilgili ilk olarak söyleyebileceğim Rovio'nun da değindiği bir konu olan oyunun pembe tonlarıyla ağırlık olacağı ve Stella'nın bir dişi karakter olması.

AB Stella_poster_landscape

İlk olarak Angry Birds'ün yayınlanmasının ardından Angry Birds Rio, Angry Birds Seasons, Angry Birds Space, Angry Birds Star Wars ve Bad Piggies serileriyle oyunu 4 yıldır desteklemeye devam ediyor.

Bununla birlikte tabi ki yeni seriyle birlikte yeni düşmanlarımız var ve ana tema Angry Birds'ün ruhundan kopmuş olmayacak. Yeni oyun için yeni bir tema ve yeni bir evrenin yaratıldığı da ekibin aktardığı bir diğer önemli bilgi. Angry Birds'ün fanatik bir hayran kitlesine sahip olmasından sonra oyuncaklar, tişörtler, bardak kupalar ve daha birçok çeşitte aksesuarının resmi olarak satışa çıkarılmıştı. Aynı şekilde yeni seri Stella'da çıktığı gün itibariyle çeşitli aksesuar ve oyuncaklarının mağazada bulunabileceği geliştirici Rovio tarafından aktarılmış.

Twitter'da #NewAngryBirds etiketiyle Stella ile ilgili olarak yapılan paylaşımları takip edebilir, oyunun resmi sitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.