Paraşüt, mobilde gider takibi için Paraşüt Harcamalar uygulamasını yayınladı

Paraşüt, mobilde gider takibi için Paraşüt Harcamalar uygulamasını yayınladı

Bulut tabanlı finansal yönetim uygulaması Parasut.com, şirket çalışanlarının yaptığı harcamaların takibi için geliştirdiği Paraşüt Harcamalar (iOS, Android) mobil uygulamalarını yayınladı.

Bildiğiniz gibi Paraşüt, küçük ve orta ölçekli işletmelerin/girişimlerin fatura ve finansal operasyonlarını kolayca yönetmesini sağlayan bir SaaS girişimi. Şimdiye kadar web tabanlı hizmet veren girişim, artık mobil uygulamaları üzerinden harcama takibi yapılabilmesini sağlayacak. Söz konusu uygulamaya girilen veriler Paraşüt hesaplarında anında görüntülebilecek.

Paraşüt Harcamalar adlı uygulama Paraşüt kullanıcılarının ofis dışında da şirket harcamalarını kolayca hesaplarına eklemesini sağlıyor.  Kullanıcılar harcamalarına KDV tutarını da kolayca ekleyebiliyor ve işlerin/faturaların fotoğraflarını çekerek uygulamaya kaydedebiliyor.

Parasut-Harcamalar-Android-iOS Kullanıcılar uygulamada harcama tutarının kim tarafından ödendiğini, harcama tarihini, hangi hesaba ait bir harcama olduğunu belirtebiliyor. Harcamalara detaylı açıklama da eklenebiliyor.

Çok detaylı olmayan ama harcamaların eklenmesi için yeterli özellik sunan Paraşüt Harcamalar uygulamasını kullanmak için web uygulamasında 1 aylık ücretsiz deneme hesabı açmış olmak gerekiyor. Maalesef uygulama üzerinden hesap oluşturma özelliği eklenmemiş ve kategorileri ancak web arayüzünden ekleyebiliyorsunuz.

2013 yılında kurulan, Revo Capital ve Ribbit Capital'den yatırımlar alan Paraşüt'in Türkiye'de özel bir yeri olduğunu söyleyebiliriz. Ancak Harcamalar uygulamasının biraz daha geliştirilmesi gerekiyor. Keza ücretsiz kullanım sunması da kullanıcı kazanımı açısından daha faydalı olabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.