Adrazzi'de tıklanma oranı en yüksek 3 girişim reklamı hangileri?

Adrazzi'de tıklanma oranı en yüksek 3 girişim reklamı hangileri?

Türkiye'nin yeni nesil online reklam platformu olan adrazzi'yi sanıyoruz ki duymuşsunuzdur. Yaklaşık olarak 2 ay önce yayın hayatına başlayan adrazzi ile Webrazzi ve sosyalmedya.co gibi premium ve alanının en etkinli mecralarına doğal reklam verebilir, dilediğiniz bütçelerle beraber potansiyel müşterilerinize yüksek geri dönüşlerle ulaşabilirsiniz.

Sizlerle daha önce adrazzi'nin en çok fayda sağlayacağı reklamverenleri paylaşmış; girişimcileri, markaları, dijital ajansları ve e-ticaret sitelerini öne çıkartmıştık. Bu yazıda da bugüne kadar adrazzi'de en yüksek tıklanma oranı yakalayan 3 girişim reklamına yer vereceğiz.

Adrazzi kullanıcıları için yüksek tıklanma oranlı reklam hazırlama konusunda güzel bir kaynak olacağına inandığımız bu yazı haricinde adrazzi'de reklam verirken daha yüksek geri dönüşüm oranı için dikkat edilmesi gerekenlere de göz atabilirsiniz.

Ve sözü daha fazla uzatmadan geçelim adrazzi'de bugüne kadar en yüksek geri dönüşüm rakamlarına ulaşan 3 girişimci reklamverenimize.

1- Kurumsal SEO Danışmanlığı ve Dijital Reklam Ajansı - SEM SEO

Aynı zamanda adrazzi'nin ilk reklamverenlerinden biri olan ajans, aşağıda detayları bulunan reklam ile 4,97 gibi yüksek bir CTR yani tıklanma oranı yakalamayı başardı.

Sade bir görsel, kısa ve net bir metinle adrazzi'de yer alan SEM SEO şu an girişimci reklamverenlerimiz arasında birinci sırada bulunuyor. :)

  • Reklam başlığı: SEM ve SEO Ajansı
  • Reklam altyazısı: Arama motorlarında Google sertifikalı uzmanlarla en iyi noktaya ulaşın. Satışlarınızı arttırın.
  • Reklam görseli
sosyalmedya.co ana sayfasında yer alan örnek bir adrazzi reklamı
sosyalmedya.co ana sayfasında yer alan örnek bir adrazzi reklamı

2- Koddemy

İkinci sıradaysa yazılımcılar için ücretsiz eğitimler sunan Koddemy yer alıyor. Reklam içeriğindeki metinlerde ücretsiz, Türkçe ve video gibi çok sayıda dikkat çekici anahtar kelime içeriyor.

Koddemy'nin bu reklamla beraber yakaladığı CTR yani tıklanma oranıysa 3,5.

  • Reklam başlığı: Yazılımcılar için ücretsiz eğitim platformu
  • Reklam altyazısı: Türkçe, video tabanlı ve ücretsiz eğitim videolarının yer aldığı Koddemy'ye herkesi bekliyoruz.
  • Reklam görseli

3- Clouds Web

Bu yazımızdaki üçüncü ve son örneğimiz de kullanıcılarına 'kolayca web sitesi hazırlama' imkanı sunan Clouds Web. Yine sade ve metinden uzak bir görselle dikkat çeken rekam içeriğine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Clouds Web'in tıklanma oranı da 3,3.

  • Reklam başlığı: Web siten anında hazır!
  • Reklam altyazısı: Mobil uyumlu, son teknoloji web siteni anında oluşturabilir; kolayca yönetebilirsin.
  • Reklam görseli

Her 3 reklam için de mecra seçimi olarak yalnızca Webrazzi tercihinin yapıldığını belirtelim. Bu husus da kuşkusuz içerik belirleme haricinde mecra seçiminin önemine vurgu yapıyor. Adrazzi'yle ilgili bu gibi bilgilendirici haberlerimize devam edeceğiz. Adrazzi'ye hala üye olmayanları hemen şimdi üye olmaya, bu yazıyı okuyan tüm potansiyel reklamverenlerimizi de bizi Twitter'dan takip etmeye davet ediyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.