Adrazzi'nin en faydalı olacağı 5 reklamveren

Adrazzi'nin en faydalı olacağı 5 reklamveren

Webrazzi ve sosyalmedya.co mecralarına doğal reklam verebileceğiniz, kullanımı oldukça kolay doğal reklam servisi adrazzi'yle ilgili sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Bu yazımız adrazzi'yi kimlerin kullanabileceği üzerine.

Webrazzi olarak yaklaşık 1 ay önce lansmanını yaptığımız adrazzi için 'internet reklamcılığında yeni trend olan doğal reklam üzerine kurulu bir online reklam servisi' tanımını yapabiliriz. Bir başka anlatımla, adrazzi'de reklamlarınız mecraların kendi içerik formatlarında ve kullanıcının halihazırdaki okuma alışkanlıklarına uygun olarak yayınlanıyor.

Kısacası doğal reklamın avantajlarını sonuna kadar yaşayabileceğiniz adrazzi'de aynı anda birden çok mecra ve platform (web, mobil ve tablet gibi) için kendi belirlediğiniz bütçelerle kampanya oluşturabilir, gerçek zamanlı olarak kampanyalarınızın gösterim ve tıklanma rakamlarına erişerek dilediğiniz gibi optimizasyona gidebilirsiniz.

Şimdi gelelim adrazzi'yi öncelikli olarak kimlerin kullanabileceğine:

1- Girişimciler!

girisimcilerİnternet ve teknoloji sektörlerini merakla izleyen 'karar vericilerin' takip ettiği Webrazzi ve sosyalmedya.co mecraları için kuşkusuz ilk akla gelen reklamverenler, girişimciler oluyor.

Örneğin açık ya da kapalı betada olan girişimler adrazzi ile 'early adopter' denilen karar verici kitleye kolayca ulaşabilirler. Diğer yandan internet girişimlerinin adrazzi'yle beraber diğer reklam mecralarına nazaran çok daha yüksek oranlarda -ve daha sadık, daha çok paylaşan yani kısacası daha yararlı- müşteri yakalaması da oldukça muhtemel.

Tüm bunların yanında girişimlerin internet girişimciliği ekosisteminin kalbinde yer alan Webrazzi ve sosyalmedya.co'nun içerik akışı içinde yer alması da başlı başına bir sebep.

Tabii bu noktada girişimin yer aldığı alana göre tercih yapmak da ayrıca önem taşıyor. Örneğin sosyal medya, dijital reklamcılık ve benzeri alanlarda yer alan bir girişim sosyalmedya.co kitlesine daha çok hitap ederken, e-ticaret, yazılım ve mobil teknolojiler gibi konularsa Webrazzi  kitlesine daha yakın duruyor. Dolayısıyla girişimcilere bu ayrımı da dikkate alarak bütçelerini söz konusu mecralar arasında dağıtmalarını tavsiye ediyoruz.

2- Markalar

Potansiyel müşterileri arasında Webrazzi ve sosyalmedya.co okuyucuları yer alan tüm markalar adrazzi'ye reklam verebilir, hatta vermeli!

Dijital odağında yer alan markalar, Webrazzi ve sosyalmedya.co okuyucuları üzerinden sahip oldukları dijital vizyonu en iyi şekilde kitlelere aktarabilir, bunun yanında proje ya da kampanyaları için de yüksek oranlarda geri dönüş elde edebilirler.

Fikir vermesi adına hemen aşağıda markalar için bazı olası reklam fikirlerini listeliyoruz;

  • Dijital reklam kampanyasına imza atan bir markanın adrazzi ile sosyalmedya.co'da yer alması
  • Teknoloji odaklı bir kampanya, etkinlik ya da proje gerçekleştiren markanın Webrazzi'ye adrazzi vasıtasıyla doğal reklam vermesi
  • Dijitale adım atan, ya da dijitalde yeni bir adım adan markanın, adrazzi ile hem Webrazzi hem de sosyalmedya.co'da potansiyel müşterilerine ve karar vericilere ulaşması

3- Dijital Ajanslar

Müşterileri içindijital-reklamcilik Google ve Facebook gibi mecralarda reklam bütçesi yöneten dijital ajanslar da adrazzi'nin potansiyel reklamveren gruplarından bir diğerini oluşturuyor.

Müşterilerine ve içinde bulunduğu projeye göre Webrazzi ve/veya sosyalmedya.co mecralarının diğer reklam servislerine göre daha yüksek geri dönüş sağlayabileceğini düşünen ajanslar, adrazzi üzerinden kolayca reklam verebilirler.

Adrazzi'nin bakiye yükleme, bir kampanya altında birden çok reklam yayınlayabilme ve detaylı raporlama sayfaları da dijital ajanslar için adrazzi kullanımını kolaylaştırıcı etkenler.

4- E-Ticaret Siteleri

Webrazzi başta olmak üzere, Webrazzi ve sosyalmedya.co okuyucuları, e-ticaret sektörü hakkındaki haberleri yakından takip etmelerinin dışında tahmin edersiniz ki online alışveriş yapmaya da oldukça meyilli.

Dolayısıyla e-ticaret sitesi sahipleri de adrazzi üzerinden reklam vererek sürekli müşteri yakalama noktasında önemli bir adım atabilirler. Bunun dışında kuşkusuz teknoloji odaklı kişiler, tabiri caizse geek'ler, için ürünler satan e-ticaret siteleri adrazzi'ye reklam vermek için ekstra bir gerekçeye sahipler!

Son olarak hazır e-ticaret başlığı altındayken altını çizmek gerekirse, e-ticaret sitelerine özel çözüm ve hizmetler sunan şirketler -hazır e-ticaret paketleri, e-ticaret siteleri için analiz ve reklam platformları gibi- adrazzi'ye reklam verebilir, irili ufaklı çok sayıda potansiyel müşteriye ulaşabilirler.

5- Kısacası Webrazzi ve sosyalmedya.co okuyucularına ulaşmak isteyen herkes

Evet, internet girişimleri, markalar, dijital ajanslar ve e-ticaret siteleri başta olmak üzere Webrazzi.com ve sosyalmedya.co okuyucularına ulaşmak isteyen herkes adrazzi'de reklam verebilir.

Son olarak, adrazzi'de kısa bir süre içinde 'mobil uygulama indirme' gibi dikey reklamcılık alanlarına yöneleceğimizin müjdesini de yazının sonunda vermiş olalım. Şimdilik adrazzi'nin potansiyel müşterileriyse yukarıdaki gibi. adrazzi'yle ilgili bu gibi tanıtıcı yazılarla sizlerle olmaya devam edeceğiz.

(Görsel kaynaklar: Peshkova/ShutterstockNaypong/Shutterstock)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.