Apple Watch yeni ülkelerde satışa başlamaya hazırlanıyor

Apple Watch yeni ülkelerde satışa başlamaya hazırlanıyor

Apple'ın merakla beklenen akıllı saati Apple Watch, ilk etapta aralarında Kanada, Avustralya, ABD ve Birleşik Krallık'ın da olduğu dokuz ülkede 24 Nisan tarihinde satışa çıkmıştı.

Apple Watch'un gerek ilk satış istatistikleri gerekse de sonra gelen rakamlar oldukça tatmin ediciydi. Sevkıyat konusunda genellikle temkinli davranan Apple, akıllı saati Watch'u da bu yüzden kademeli olarak piyasaya sürüyordu. Şimdi, gelen haberle birlikte Apple'ın yedi yeni ülkede daha satışa sunulacağı açıklandı.

Apple Watch, artık İtalya, Meksika, Singapur, Güney Kore, İspanya, İsviçre ve Tayvan'da satışa başladı. Bununla birlikte 17 Temmuz itibariyle aralarında Hollanda, İsveç ve Tayland da Apple Watch satışa çıkacak, böylece Apple Watch'un resmi olarak satışta olduğu ülke sayısı 19'a ulaşacak.

Bu haberle de öğrenmiş oluyoruz ki kuvvetle muhtemel Apple Watch'ları en azından yaz sonuna kadar Türkiye'deki Apple mağazalarında ve Apple'ın online mağazasında göremeyeceğiz. Buna karşın bildiğiniz gibi Markafoni, ve Morhipo Türkiye'de Apple Watch satışlarına başlamış ve ses getirmişti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.