UberTEKNE: Uber şimdi de deniz taksilere rakip oluyor

UberTEKNE: Uber şimdi de deniz taksilere rakip oluyor

Özel araç ve taksi çağırma servisi Uber, İstanbul'da yeni bir ulaşım kanalı daha açıyor. 2014 yazında Türkiye'de hizmet vermeye başlayan Uber, şimdi de UberTEKNE (UberBoat) ile deniz taksilere rakip oluyor.

Adından da anlaşılacağı üzere özel sürat teknesi çağırmayı mümkün kılan UberTEKNE, lüks deniz taşımacılığı firması Navette işbirliğiyle ve bugün itibariyle hizmet vermeye başlamış. Ancak şimdilik sadece belli bir kullanıcı kitlesine açık olduğunu paylaşalım.

UBERTEKNE deniz taksiİlk olarak İstanbul'da geçerli olan UberTEKNE ile sahile yakın bölgelerde 6-10 kişilik bir sürat teknesi çağırabiliyorsunuz. Ücretlendirme ise gidilen mesafe ve süreye göre yapılıyor. Ödeme ise klasik şekilde Uber hesabınıza kayıtlı kredi kartına otomatik olarak yansıtılıyor.

Denizde de taksilere rakip oldu

UberTEKNE yolculuklarınızda da ücret paylaşımı yapmak mümkün ve Uber talep oldukça platforma kayıtlı tekne sayısını artıracağını paylaşıyor. Uber bu yeni hizmetiyle İstanbul'da faaliyet gösteren deniz taksilere rakip olmuş oluyor. Diğer yandan İstanbul'da benzer şekilde kayıtlı/kayıtsız resmi tekneler olduğu da biliniyor.

Aşağıda UberTEKNE ile yapılabilecek yolculuk ve ücret seçeneklerini paylaşıyoruz ve UberTEKNE hakkında ilk yorumları bekliyoruz.

  uberTEKNE
Bebek - Kandilli 50 - 60 TL
Ortaköy - Kuzguncuk 50 - 60 TL
Emirgan - Kanlıca 50 - 60 TL
Bebek - Reina 100 - 115 TL
Ortaköy- Ataköy 390 - 410 TL
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.